logo

کد خبر : 27315
تاریخ خبر : 1396/12/14
سهم 14 میلیارد تومانی آمل از تسهیلات طرح اشتغال‌زایی
رئيس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعي آمل اعلام کرد

سهم 14 میلیارد تومانی آمل از تسهیلات طرح اشتغال‌زایی

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل گفت: برای سامانه کارا 165 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شد که 14 میلیارد تومان آن به آمل اختصاص یافت.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از سفیر هراز، ولی‌الله چلابی، در گفت‌وگویی با بیان اینکه برای سامانه کارا 165 میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شد که 14 میلیارد تومان آن به آمل اختصاص یافت، اظهار کرد: در حال حاضر که مرحله نخست این طرح است 5.5 میلیاردتومان در بانک‌های عامل وجود دارد.


وی با اشاره به اینکه 47 درصد تسهیلات کارا مرتبط با کشاورزی است، خاطرنشان کرد: بقیه این تسهیلات به گردشگری، خدمات و صنعت و معدن اختصاص یافت که تا خرداد سال آینده فرصت ثبت‌نام و جذب این بخش از تسهیلات وجود دارد.


رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل افزود: چنانچه موفق شویم که تمام سقف اول را جذب کنیم می‌توانیم به بقیه سقف که 9 میلیارد باقی مانده از 14 میلیارد است برسیم.


وی با تاکید بر اینکه جوانان بیکار می‌توانند با ارائه ایده‌های نو خود که بیشترین ضریب اشتغال را دارد از این تسهیلات استفاده کنند، گفت: اولویت با ایده‌هایی است که علاوه بر خود اشتغالی موجب ایجاد شغل برای دیگران هم شود.


این مسئول با اشاره به اینکه بیشترین نرخ بیکاری مربوط به افراد تحصیل کرده است، اظهار کرد: اداره کار این آمادگی را دارد که تمام کسانی که بتوانند مجوزهای لازم را اخذ و در سامانه کارا ثبت‌نام کنند در بحث اشتغال روستایی حمایت کامل کند تا بتوانند از این تسهیلات استفاده تا کارگاهشان را راه‌اندازی کنند.


چلابی درباره حساسیت در واگذاری تسهیلات تصریح کرد: سامانه کارا به گونه‌ای طراحی شده که دستگاه متولی در ابتدای امر طرح را بررسی کامل می‌کند و پس از آن اهلیت شخص بررسی می‌شود.


وی تاکید کرد: ایده شخص متقاضی تسهیلات باید با ظرفیت اشتغالی مدنظر است برابری کند که پس از آن به کمیته فنی داخل شهرستان ارجاع و در نهایت به کمیته فنی و اشتغال استان ارجاع داده می‌شود و قابل به ذکر است که بعد از ان به بانک عامل توجیه مالی پروژه را بررسی می‌کند.


رئیس اداره تعاون، کار و رفاه جتماعی آمل در خصوص طرح کارورزی با اشاره به اینکه در طرح کارورزی، کارورز باید 6 ماه در کارگاه‌ها مشغول به کار باشد، گفت: حداقل حقوق در این طرح 300 هزار تومان است که پس از 6 ماه در صورت عقد قرارداد کارفرما میتواند از 20 درصد سهم بیمه‌ای که باید بپردازد به مدت دو سال معاف شود


چلابی اظهار کرد: 54 نفر در آمل در طرح کارورزی شرکت کردند و قرارداد ابتدایی تنظیم شد و به مراجع تامین اجتماعی و دستگاه متولی ارجاع شد.


این مسول با اشاره به اینکه در اسفند سال 95 در آمل 45 هزار و 353 نفر، زیرپوشش بیمه اجاری بودند و در اذر 96 این رقم به 45 هزار و 473 نفر رسید، اظهار کرد: بیمه اجباری همان قرارداد بین کارگر و کارفرما است و کارگر زیرپوشش کارفرما بر اساس ماده 148 قانون کاربیمه می‌شود.


وی افزود: بررسی آمار بیمه اجباری در آمل نشان می‌دهد که تثبیت نیروی اشتغال در آمل وجود دارد و اندکی افزایش هم داشتیم و برایند نتیجه این است که ریزش نیروی کار در کارگاه‌های صنعتی آمل در یک سال اخیر وجود نداشته است.


رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی آمل با بیان اینکه 2 هزار و 214 نفر در آمل در تاریخ اسفند 95 از بیمه بیکاری استفاده می‌کردند، تصریح کرد: این رقم تا آذر 96 به 2 هزار و 27 نفر رسید و کاهش 187 نفری نشان از رشد پایگاه‌های اقتصادی در آمل است.


وی به آمار سال گذشته آمار بیمه بیکاری اشاره کرد و ادامه داد: کل بیمه شدگان شهرستان آمل در اسفند 95، 71 هزار و 747 نفر بود که این رقم در آذر 96 به 71 هزار و 951 نفر هستند که 104 نفر اضافه شدند.


چلابی در پایان گفت: بر طبق آمار مرکز ایران در سرشماری 1395، شهرستان آمل دارای 8.9 درصد بیکاری و ضریب اشتغال 91.1 است.