به گزارش مازند اصناف سیاوش رضوانی در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه گلوگاه به ظرفیت بندر امیرآباد اشاره کرد و افزود: بندر امیرآباد با ۱۵ پست اسکله و با ظرفیت اسمی ۷.۵ میلیون تن در حال فعالیت است.
وی افزود: در بندر اميرآباد 25 درصد کارها از فناوریهای جدید و امکانات الکترونيکي که به بهبود امور در سازمان بنادر کمک میکند، انجام میپذيرد و افزایش رضایتمندی صاحبان کالا و تسهیل در روند امور تجاری آنها از اهداف مهم این بندر است.
مدير منطقه ويژه اقتصادی بندر اميرآباد بيان کرد: اين بندر بهعنوان بندر پایلوت نصب و اجرای نرم افزار جامع بندری از سوی سازمان بنادر و دریانوردی انتخاب شد و قابلیت رهگیری کالا و بار از توانمندیهای این نرمافزار است که در این بندر فعال شده است.
این مسئول گفت: منطقه ویژه اقتصادی دارای مزیتهایی است و این مزیتها سبب شد که بخش خصوصی برای سرمایهگذاری در بندر امیرآباد جذب شوند.
رضوانی با اشاره به سرمایهگذاری بیش از ۶۰۰ میلیارد تومانی دولت و سرمایهگذاری يک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومانی بخش خصوصی در بندر امیرآباد، اظهار کرد: این بندر یکی از مناطق ویژهای است که موفق عمل کرد و وظایف ذاتی منطقه ویژه را به خوبی انجام داد.
وی بیان کرد: در سايت اداری منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد 77 درصد این نیروهای کار، بومی از شهرستانهای گلوگاه، بهشهر و نکا هستند و در مجموع 300 نفر کارمند اداری، 50 نفر از آنها از گلوگاه باشند.
مدير منطقه ويژه اقتصادی بندر امير آباد گفت: به طور ميانگين در بندر اميرآباد 500 کاميون در اين بندر بارگيری میشوند و در بعضی روزها هم به 700 عدد نيز میرسد و روزانه نيز به صورت ميانگين هشت کشتی لنگر میاندازند.
این مسئول ادامه داد: تقاضاهای تعدادی از شرکتهای دیگر برای فعالیت در این منطقه ویژه اقتصادی در حال بررسی است و با آغاز فعالیت این شرکتها بخشی از اشتغال را برای جوانان ایجاد میکند.
رضوانی گفت: این بندر جز بنادر نسل سوم و منحصر به فرد و افتخاری برای استان مازندران است و در آینده سطح صادرات و ترانزیت بندر افزایش مییابد.
گلوگاه ما/