به گزارش مازند اصناف؛ قاسم احمدی لاشکی پنجشنبه شب در آئین اختتامیه کنفرانس ملی مدیریت دانش که به میزبانی دانشگاه علوم دریایی امام خمینی (ره) برگزار شد با اشاره به اینکه امروز اگر در بحث پژوهش یک رویکرد جدید ایجاد نشود و با فروش نفت به اداره دانشگاه اکتفا کنیم اصلاً قابل قبول نیست، اظهار کرد: مجلس در برنامه ششم توسعه به بحث مهارتی تأکید دارد و در بند «ب» ماده ۶۵ این قانون به اصل موضوع پرداخته شده است و اعلام شد دولت موظف است برای افزایش سهم آموزش نظام مهارتی با رویکرد به اقتصاد مقاومتی و دانشبنیان به روزرسانی شود.
وی با بیان اینکه دانشگاهها باید ایده را تبدیل به ثروت کنند، افزود: سالی۷۵۰ هزار نفر از فارغالتحصیلان دانشگاهها به نرخ بیکاری کشور افزوده میشود چون فارغ التحصیلان کار پژوهشی ندارند.
نائب رئیس کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی با اشاره به وجود بیش از 4 میلیون دانشجو در کشور، تصریح کرد: از این میزان بیش از ۳۵ درصد در دانشگاه آزاد هستند.
*رقابت دانشگاهها در کمیت
وی با اذعان به اینکه امروز در دانشگاهها رقابت در کمیت است نه کیفیت، تأکید کرد: رشتههای دانشگاهی باید کاربردی و مهارتی شوند و با تقویت پارکهای علم و فناوری، کشور از کمبود شغل نجات مییابد.
احمدی لاشکی با بیان اینکه باید فضای پژوهش و آموزش جداسازی شود چون هرکدام دارای مباحث خاص خودشان هستند، گفت: شورای عتف که زیر نظر معاون رئیس جمهور قرار دارد باید درباره سیاستهای آموزشی کشور تجدیدنظر کند.
مرجع: فارس