سیدهادی ساداتی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: در استان مازندران بیش از 70 هزار کارگر ساختمانی شناسایی شده است که از این میزان، نزدیک به 50 هزار کارگر ساختمانی تحت پوشش بیمه قرار گرفتهاند.
وی افزود: 22 هزار کارگر ساختمانی استان مازندران، هماکنون تحت پوشش بیمه قرار ندارند و این موضوع از مطالبات جدی این کارگران است.
رئیس کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی مازندران تصریح کرد: متأسفانه بیمه کارگران ساختمانی هر از چند گاهی با تخصیص سهمیه برای هر استان صورت میگیرد و از آنجا که استان مازندران در فصول گوناگون، فشار کارگری استانهای دیگر را در ایام بیکاری بر دوش میکشد، لذا بار مالی و بیمهای این کارگران را نیز استان تحمل میکند که موجب میشود تا سهمیه تخصیصی، جوابگوی نیاز استان نباشد.
ساداتی اظهار کرد: علیرغم اینکه طبق گفته وزیر بنا شده بود تا بیمه کارگران ساختمانی از طریق سهمیهای انجام نشود و بهصورت سامانهای دنبال شود اما تاکنون این موضوع در کشور اجرایی نشده است.
وی خاطرنشان کرد: در دیدار اخیر با استاندار مازندران نیز تقاضا کردیم تا تمهیدات و رایزنیهای لازم را برای افزایش سهمیه بیمه کارگران مازندرانی انجام دهند تا بتوانیم سهمیه بیشتری را دریافت کنیم.
رئیس کانون کارگران ساختمانی مازندران با بیان اینکه طی سال 95 سهمیهای به ما داده نشد؛ ادامه داد: طی سالجاری 5 هزار بیمه کاگری به استان تخصیص یافت که با رایزنیهای گوناگون توانستیم 3 هزار سهمیه دیگر را نیز از سهمیه تخصیصی غرب تهران برای استان بدست آوریم.
ساداتی عدم پرداخت غرامت ایام بیکاری و حوادث به کارگران ساختمانی را از دیگر مشکلات این قشر برشمرد و عنوان کرد: اگر کارگران ساختمانی ما در محیط کار دچار حادثه و سانحهای شوند، در ایام استراحت پزشکی نه تنها باید هزینه حق بیمه خود را پرداخت کنند، بلکه حقوق یا همان غرامت دستمزد ایام بیکاری نیز دریافت نمیکنند.
رئیس کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی مازندران در پایان با بیان اینکه حداقل کار ممکن در این ایام عدم دریافن حق بیمه از کارگران از سوی تأمین اجتماعی است؛ اذعان کرد: درحالیکه پرداخت غرامت ایام بیکاری کارگران در قانون دیده شده است؛ اما سازمان تأمین اجتماعی این را لحاظ نمیکند و در کشور اجرا نمیشود.
پایان پیام/