logo

کد خبر : 26706
تاریخ خبر : 1396/10/14
بدهی ۱۵ هزار میلیارد تومانی بیمه‌ها به وزارت بهداشت
معاون وزارت بهداشت مطرح کرد

بدهی ۱۵ هزار میلیارد تومانی بیمه‌ها به وزارت بهداشت

<p><span style="font-size: larger;">معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعلام اینکه بیمه&zwnj;ها ۱۵ هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهکار هستند، گفت: با توجه به اعتبار پیش&zwnj;بینی شده برای بیمه&zwnj;ها در سال ۹۷ فقط برای بیمه سلامت حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان کسری اعتبار وجود دارد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، علیرضا رئیسی در نشست با جمعی از مدیران ستادی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه هدف پزشک خانواده بهبود اقتصاد سلامت، دسترسی آسان به خدمات با کیفیت و ارتقای شاخص‌های سلامت است، اظهار کرد: به طور متوسط در کشور به ازای هر ۲۰ هزار و ۷۰۰ نفر یک پزشک عمومی وجود دارد.

وی با بیان اینکه طرح پزشک خانواده باید سطوح یک، دو و سه پوشش دهد، گفت: برای اجرایی شدن طرح پزشک خانواده گسترش پرونده الکترونیک است.

معاون بهداشتی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه کارهای خوبی در حوزه بهداشت انجام شده است، افزود: با توجه به اقدامات صورت گرفته در سطح یک باید برنامه‌ریزی اساسی در سطوح دو و سه نیز انجام شود.

این مسؤول با اعلام اینکه بیمه‌ها ۱۵ هزار میلیارد تومان به وزارت بهداشت بدهکار هستند، بیان کرد: با توجه به اعتبار پیش‌بینی شده برای بیمه‌ها در سال ۹۷ فقط برای بیمه سلامت حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان کسری اعتبار وجود دارد که باید برای این موضوع برنامه‌ریزی و اصلاحات لازم  در بودجه پیشنهادی انجام شود.

رئیسی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد زنان باردار به پزشک خانواده و مراقبین سلامت مراجعه نمی‌کنند، گفت: بسیاری از افراد به متخصصان مراجعه می‌کنند که باید سطوح دو و سه نظام ارجاع را فعال کنیم.

وی به احداث بیمارستان‌های ۲۰ و ۳۵ تختخوابی اشاره کرد و افزود: ما نیاز مردم را بد ترجمه کردیم و به دلیل فشار برخی از مسؤولان بیمارستان‌های کوچک ساخته شد در حالی که بسیاری از این نوع خدمات را می‌توان در کلینیک‌ها ارائه کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز با بیان اینکه حوزه بهداشت بسیار گسترده است، اظهار کرد: طرح پزشک خانواده ابعاد مختلفی دارد که نباید تنها به ویزیت توجه شود.

سیدعباس موسوی به پراکندگی جمعیت استان مازندران اشاره کرد و افزود: استان مازندران رتبه پنجم دانشگاه‌ها را از نظر جمعیت دارد که با توجه به این گستردگی، همت و تلاش مضاعف را طلب می‌کند.

موسوی با بیان اینکه مازندران به دلیل ظرفیت کشاورزی و توریست‌پذیری، از  استان‌های ویژه در کشور به شمار می‌رود، گفت: با توجه به دریا و سواحل در استان باید به بحث پیشگیری در حوزه بهداشتی در این حوزه‌ها اهتمام ویژه داشت.