سید مصطفی موسوی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف اظهار کرد: فاضلاب و پسآب های صنعتی از مهمترین منابع آلایندگی در محیطزیست بوده و مدیریت اصولی آن، گامی مؤثر در راستای صیانت و بهسازی محیطزیست محسوب میشود.
وی بیان کرد: همه واحدهای صنعتی باید فاضلاب واحد را مدیریت کنند و بر اساس قوانین شرکت شهرکهای صنعتی، باید پیشتصفیه داشته باشند و بعد آلودگی خود را به حدی که موردپذیرش این شرکت باشد، برسانند و سپس فاضلاب خود را در شبکه جمعآوری فاضلاب تخلیه کنند تا در داخل تصفیهخانه فاضلاب مرکزی شهرک تصفیه شود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران با اشاره به هزینه بالای ساخت تصفیهخانه فاضلاب تصریح کرد: عملیات احداث 3 تصفیهخانه فاضلاب در شهرکهای صنعتی شهدای محمودآباد، مصطفی خمینی ساری و بابلکنار بهزودی انجام میشود.
این مسؤول ادامه داد: برای ساخت این 3 تصفیهخانه فاضلاب، اعتبار 160 میلیارد ریالی پیشبینیشده است.
موسوی اضافه کرد: دفتر محیطزیست شرکت شهرکهای صنعتی بهصورت دورهای، مراحل پایش و نمونهبرداری از خروجی فاضلاب واحدهای صنعتی و کنترل آلایندگی را بهطور مداوم در برنامه خود دارد.
توجه به اصل زمان در اجرای پروژههای عمرانی
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: کنترل در اجرای پروژههای عمرانی، در تمام مراحل اجرا، از اهمیت زیادی بهخصوص ازنظر کیفیت، کمیت و زمان برخوردار است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران تصریح کرد: اجرای پروژههای عمرانی با استفاده از پیمانکار مجرب، مصالح استاندارد و لحاظ کردن مطالعات علمی، سبب ارتقای سطح کیفی ساختوساز در پروژههای عمرانی، در شهرکها و نواحی صنعتی میشود.
این مسؤول افزود: برنامهریزی مناسب در اجرای پروژههای عمرانی، عامل اصلی در کاهش زمان و هزینههای پروژه است.
موسوی با بیان اینکه در سال گذشته 38 پروژه عمرانی با هزینه 92 میلیارد ریال در شهرکها و نواحی صنعتی اجراشده است، خاطرنشان کرد: در سال جاری 41 پروژه عمرانی در شهرکهای صنعتی استان، در حال اجرا میباشند.
وی در پایان گفت: طرحهای عمرانی، چنانچه در فرصت تعیینشده به اجرا درآیند، ارزش و تأثیرگذاری خود را خواهند داشت اما اگر مدتزمانی از اجرای آن بگذرد، ارزش خود را از دست خواهند داد.
انتهای پیام/