logo

کد خبر : 26608
تاریخ خبر : 1396/10/05
وجود 10 سورتیگ مرکبات در بابلسر/ 262 کشاورز متقاضی خرید ادوات کشاورزی به بانک معرفی شدند

وجود 10 سورتیگ مرکبات در بابلسر/ 262 کشاورز متقاضی خرید ادوات کشاورزی به بانک معرفی شدند

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر گفت: 262 متقاضی خرید ماشین&zwnj;آلات و ادوات کشاورزی از بابلسر برای دریافت 108 میلیارد و 186 میلیون ریال به دو شعبه بانک کشاورزی این شهرستان معرفی شدند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از مشهدسر، حسن رزاقی طی گفت‌وگویی از جذب تسهیلات 47 میلیارد و 542 میلیون ریال برای خرید مکانیزاسیون کشاورزی از ابتدای امسال تا تاکنون برای کشاورزان بابلسری خبرداد و اظهار کرد: این تسهیلات برای خرید 105 دستگاه انواع ماشین‌آلات کشاورزی جذب شد.

وی افزود: 262 متقاضی خرید ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی از بابلسر برای دریافت 108 میلیارد و 186 میلیون ریال به دو شعبه بانک کشاورزی این شهرستان معرفی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر در بخشی دیگر از سخنانش از فعالیت گلخانه هیدروپونیک توت فرنگی در این شهرستان خبر داد.

 

رزاقی با بیان اینکه این گلخانه با مساحت 104 هزار و 500 متر مربع سال 1394 در روستای کاله احداث شد و در زمینه تولید محصول سالم مشغول به فعالیت است، گفت: با توجه به اینکه کشت هیدروپونیک، كاشت گياهان بدون خاک است، کاهش مصرف آب به میزان یک سوم تا یک پنجم از جمله مزایای این نوع کشت بشمار می‌رود.
 

وی همچنین از فعالیت 10 واحد دارای مجوز درجه‌بندی و بسته‌بندی میوه و مرکبات در این بابسر خبر داد و و بیان کرد: ظرفیت این واحد‌ها 47 هزار و 500 تن محصول در سال است که علاوه بر جداسازی مرکبات، اقدام به انبارداری هم می‌کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر اضافه کرد: از این تعداد سورتینگ، پنج واحد در منطقه بهنمیر، سه واحد در دهستان بابلرود و دو واحد در رودبست مشغول فعالیت هستند.

این مسئول از ثبت‌نام سه واحد مرغداری در سامانه مدیریت اطلاعات صنعت طیور (سماصط) آذرماه امسال در شهرستان بابلسر خبر داد و خاطرنشان کرد: جوجه‌ریزی به ظرفیت 56 هزار قطعه برای این واحدها در سامانه ثبت شد.

رزاقی هدف از راه‌اندازی این سامانه را ثبت جوجه‌ریزی، مدیریت تولید و ایجاد تعادل در عرضه و تقاضای بازارعنوان کرد.

وی با تاکید بر اینکه مرغداری‌های فعال، شیوع بیماری آنفلوآنزای مرغی را جدی بگیرند، اظهار کرد: این بیماری در صورت شیوع در یک مرغداری، خسارت‌های زیادی را به همراه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بابلسر در پایان انجام اقدامات قرنطینه‌ای، جلوگیری از رفت و آمدهای زاید به محل نگهداری طیور، ممانعت از ورود پرندگان مهاجر و معدوم‌سازی شانه‌های تخم‌مرغ آلوده را از مهم‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری از شیوع این بیماری عنوان کرد.

 

انتهای پیام/