به گزارش مازند اصناف؛ دولت همواره تلاش داشته که به مردم بفهماند که بهترین خدمات و کارآمدترین سیاستها در این دولت روی داده است به طوری که در بسیاری از مصاحبههای رییسجمهور به صراحت صحبت از ایجاد صدها هزار شغل میشود که بسیاری از کارشناسان این آمار را نه تنها واقعی نمیدانند بلکه معتقدند بسیاری از شغلهایی که هماکنون در کشور وجود دارد یا شغل نیست و یا میزان درآمد با تورم فاصله بسیار دارد.
بخش اقتصادی در ایران در دهههای متوالی نتوانسته به یک اقتصاد پایدار با نرخ رشد شاخصهای افزایشی همراه باشد. نوسانهای مختلف در اقتصاد کشور امواجی را به همراه داشته که خود را در زندگی و معیشت جامعه نشان میدهد و عامل اصلی بسیاری از معضلات اجتماعی است.
مدتی است دولت اقدام به راهاندازی سایت بهینیاب برای ثبتنام تولیدکنندگان متقاضی دریافت تسهیلات رونق تولید کرده است اما تولیدکنندگان برای دریافت این تسهیلات با مشکلات متعددی روبرو هستند.
نانی که سنگ شد!
امید تنکابنی یکی از مالکان واحدهای شهرک صنعتی بابلسر در گفتوگو با مشهدسر، یکی از مشکلات تولیدکنندگان را سرمایه در گردش عنوان کرد و گفت: حدود 6 ماه پیش برای دریافت وام در سایت بهینیاب ثبتنام کردیم اما یک ریال هم پرداخت نشد.
وی با بیان اینکه در کارگاه خود 15 کارگر داشتم اما اکنون به دلیل مشکلات مالی آنها را به سه نفر تعدیل کردم و بسیاری از دستگاهها خاموش است، افزود: قرار بود به ازای جذب هر نفر از افراد تحت پوش بهزیستی، بنیاد شهید و کمیته امام 15 میلیون تومان وام اعطا شود اما آن را هم عملی نکردند و اکنون برای پرداخت حقوق همین سه کارگر چکهای سه ماهه میدهم.
این فعال صنعتی اضافه کرد: ماهی 5 میلیون تومان درآمد داشتم اما برای اشتغالزایی 300 میلیون تومان سرمایه خود را خرج این کار کردهام و اکنون در نان شب خود ماندهام.
تنکابنی با بیان اینکه هشت سال حتی یک ریال نتوانستهام وام بگیرم، بیان کرد: مجبورم از زن و بچههایم در پیک کار استفاده کنم چون درآمد درحدی نیست که بتوانم حقوق کارگر را بدهم.
معرفی 15 واحد تولیدی به بانکها برای دریافت تسهیلات در بابلسر
مدیر جهاد کشاورزی بابلسر گفت: تاکنون 15 واحد تولیدی برای دریافت 164 میلیارد و 500 میلیون ریال از محل تسهیلات بسته رونق تولید، به بانکهای عامل معرفی شدند.
حسن رزاقی اظهار کرد: از ابتدای سال تاکنون 77 نفر برای دریافت تسهیلات در سایت بهینیاب ثبتنام کردند که همگی برای تکمیل فرم تعیین وضعیت واحد تولیدی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان فراخوان شدند و در این رابطه نیز 46 پرونده تکمیل و برای اظهار نظر و تصمیمگیری نهایی به کارگروههای استانی مرتبط ارسال شده است.
وی افزود: بیشترین میزان این تسهیلات درخواستی مربوط به واحدهای دامداری به مبلغ 76 میلیارد و 300 میلیون ریال بود. همچنین مبلغ 50 میلیارد ریال از این تسهیلات مربوط به دو واحد کارخانه خوراک دام و طیور، 9 میلیارد و 600 میلیون ریال واحدهای مرغداری و مابقی آن به واحدهای شیلاتی مرغداریها و زنبورداری تعلق گرفت.
مدیر جهاد کشاورزی بابلسر بیان کرد: برای دریافت این تسهیلات پذیرش طرحهای سرمایهای با پیشرفت بالا 60 درصد صرفا در بخش کشاورزی و صنایع تبدیلی و پس از تو جیهپذیری اقتصادی، مالی، فنی و حقوقی طرح امکانپذیر است و پرداخت تسهیلات مذکور در اولویت پرداختهای بانک قرار دارد.
رزاقی تصریح کرد: متقاضیان برای دریافت این تسهیلات، به سایت بهینیاب (www.behinyab.ir) مراجعه و با دریافت نام کاربری و رمز عبور ثبتنام کنند.
وی در پایان گفت: متقاضیان بعد از ثبتنام در سامانه، نسبت به تحویل مدارک به مدیریت جهاد کشاورزی برای تکمیل فرم تعیین وضعیت اقدام کنند.
مرگ اشتغال در سایه بیتوجهی به واحدهای تولیدی داخلی
به گزارش مشهدسر، وجود واحدهای صنعتی و تولیدی در شهرستانها ظرفیتی است که میتواند زمینه اشتغال را در هر شهرستان فراهم کند. موضوعی که توجه به آن از سوی مسئولان میتواند مشکلات اشتغال کشور را تا حد زیادی برطرف کند اما متاسفانه بسیاری از واحدهای صنعتی تولیدی با کملطفی مسئولان مواجه شدهاند.
مسئولان نباید حمایت از تولیدکنندگان را هزینهای برای دولت ببینند چراکه اشتغالزایی و مشغول به کار شدن جوانان نه تنها از بسیاری از معضلات فرهنگی و اجتماعی جلوگیری میکند بلکه قطعا موجب افزایش درآمدهای دولت نیز خواهد شد.
مرجع: مشهدسر