logo

کد خبر : 26410
تاریخ خبر : 1396/09/22
باید بازارهای جدیدی برای مصرف مرکبات پیدا کنیم/ بیش از یک میلیون تن ظرفیت سورتینگ‌های دارای پروانه مازندارن
رئيس سازمان جهاد کشاورزي مازندران:

باید بازارهای جدیدی برای مصرف مرکبات پیدا کنیم/ بیش از یک میلیون تن ظرفیت سورتینگ‌های دارای پروانه مازندارن

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: باید بازارهای جدیدی برای مصرف مرکبات پیدا کنیم و کمک شود تقاضا در بازار ایجاد شود تا با این امر بتوانیم فاصله مصرف&zwnj;کننده و تولیدکننده را کاهش داده و به نفع تولیدکننده و مصرف&zwnj;کننده کار کنیم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ دلاور حیدرپور در جلسه افزایش عرضه مستقیم مرکبات و کیوی به سایر استان‌ها که با حضور مدیران سازمان تعاون روستایی، مدیران توسعه بازرگانی سازمان‌های جهاد کشاورزی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های مرتبط با باغداری، سورتینگ و ذخیره‌سازی 10 استان در سازمان جهاد کشاورزی مازندران برگزار شد؛ اظهار کرد: سال گذشته برف و یخبندان خسارت سنگینی به مرکبات مازندران وارد کرد، اما امسال شاهد تولید خوبی بودیم و این امر سبب شد تا وظیفه جهاد کشاورزی در تنظیم بازار داخل و جلوگیری از نوسانات قیمت، بیشتر و سنگین‌تر شود.

 


لزوم ورود سازمان تعاون روستایی به بازار

وی با بیان اینکه وظیفه ما فراهم کردن شرایط عرضه است تا تولیدکننده مشکلی برای عرضه محصول خود نداشته باشد، افزود: سازمان تعاون روستایی که شبکه‌ای گسترده است، باید وارد بازار شود و محصول تولیدکننده را به دست مصرف‌کننده برساند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: سازمان تعاون روستایی در کشور هم امکانات را دارد و هم توان عرضه را دارد و تنها با اراده محکم می‌توانند اهداف مورد نظر را محقق کند.

این مسئول عنوان کرد: باید بازارهای جدیدی برای مصرف مرکبات پیدا کنیم و کمک شود تقاضا در بازار ایجاد شود تا با این امر بتوانیم فاصله مصرف‌کننده و تولیدکننده را کاهش داده و به نفع تولیدکننده و مصرف‌کننده کار کنیم.

تلاش شود اعتماد بین تولیدکننده و مصرف‌کننده به‌وجود آید

حیدرپور با بیان اینکه باید تلاش شود اعتماد بین تولیدکننده و مصرف‌کننده به‌وجود آید، اضافه کرد: باید از ظرفیت‌ تشکل‌هایی که با سیاست حمایت از تولید، عرضه مستقیم به بازار و کاهش فاصله تولید تا مصرف شکل گرفت، استفاده شود.

وی ادامه داد: منابع تسهیلاتی برای تولیدکننده و تشکل‌های تولیدی وجود دارد و می‌توان از این ظرفیت نیز استفاده کرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران اعلام کرد: تلاشمان این است برای عرضه مناسب مرکبات پلی بین تولیدکننده و مصرف‌کننده بزنیم و در این امر با ظرفیت تشکل‌ها می‌توانیم به اهداف مورد نظر برسیم.

یک‌میلیون و 100 هزار تن ظرفیت سورتینگ‌های دارای پروانه استان

این مسئول تصریح کرد: یک‌میلیون و 100 هزار تن ظرفیت سورتینگ‌های دارای پروانه استان است و 25 هزار باغدار عضو اتحادیه باغداران هستند که همه این‌ها ظرفیت خوبی برای تولید و توزیع گسترده محصولات باغی است.

ذخیره‌سازی مرکبات شب عید

حیدرپور به ذخیره‌سازی مرکبات شب عید اشاره و اظهار کرد: ذخیره‌سازی اندکی که در این زمان انجام می‌شود، شاید با توجه به تولید بالای استان کم باشد اما اثر مثبتی بر بازار دارد و باعث رونق بازار می‌شود.

وی یادآور شد: در استان تشکل‌هایی که نیازمند سرمایه هستند با ثبت‌نام در سامانه بهین‌یاب به بانک عامل معرفی می‌شوند و برای تأمین نقدینگی محدودیتی وجود ندارد.

واسطه‌ها منصفانه عمل کنند

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در پایان با بیان اینکه واسطه‌ها باید منصفانه عمل کنند و سود حاشیه بازار را به تولیدکننده بدهند، اذعان کرد: قیمت محصول تولیدی و عرضه آن به بازار باید منصفانه باشد تا اعتماد بین تولیدکننده و مصرف‌کننده پایدار بماند.
 
 
مرجع:بلاغ