به گزارش مازند اصناف؛ فرزین فرهادی طی گفتوگویی با اشاره به نقش مدیریت صحیح مصرف کود شیمیایی و سم در تولید غذای سالم و کاهش آلودگیهای زیستمحیطی، عنوان کرد: در اقدامهای مشترک بهمنظور پايش واحدهاي فروش سموم نباتی، سازمان صنعت و معدن و تجارت و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری در گشت مشترك به بازديد از فروشگاههای عرضه سموم نباتی این شهرستان میپردازند.
وی هدف از پایش را جلوگیری از تولید و توزیع سموم ثبت نشده و تاریخ گذشته ذکر کرد.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری با بیان اینکه در این شهرستان 132 فروشگاه عرضه سموم نباتی وجود دارد، اظهار کرد: از ابتدای سالجاری تاکنون، 103 واحد فروش و عرضه سموم و آفتکشها در سطح شهر مورد پایش قرار گرفت و 11 فروشنده متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
فرهادی تصریح کرد: هرگونه تغییر در بستهبندی و دخل و تصرف در محتوا و برچسب سموم ممنوع بوده و درج تاریخ تولید و انقضا بر روی بستهبندی الزامی است.
وی خاطرنشان کرد: در این پایش، وضعیت حضور مسئول فنی در فروشگاه، ثبت اطلاعات کامل فروش سموم، فروش سموم بدون نسخه گیاهپزشکی، خرید سموم از شرکتهای پخش مجاز، عدم وجود سموم تاریخ منقضی در فروشگاه، ثبت اطلاعات در سیستم مانیتورینگ سموم، ميزان و انواع فروش سموم و آفتکشها، بررسي وضعيت محيطي و نحوه مديريت سموم فاسد سنواتي مورد بررسي قرار گرفت.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ساری با اشاره به ارتقاء آگاهی تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در بهینهسازی مصرف سموم نباتی، بیان کرد: امسال برای تولید محصول سالم، 3 هزار و 600 هکتار مبارزه بیولوژیک با آفت کرم ساقه خوار در شالیزاریهای این شهرستان انجام شد.
فرهادی در پایان اذعان کرد: فروش سموم تاریخ گذشته ممنوع بوده و توزیعکنندگان موظفاند از توزیع آن خودداری کنند و در صورت مشاهده برخورد قانونی خواهد شد.
انتهای پیام/