logo

کد خبر : 26280
تاریخ خبر : 1396/09/13
مطالبات چایکاران چه زمانی پرداخت می‌شود؟

مطالبات چایکاران چه زمانی پرداخت می‌شود؟

<p><span style="font-size: larger;">رییس سازمان چای گفت: با توجه به دستور فوری رییس سازمان برنامه و بودجه تا پایان هفته ۲۵ میلیارد تومان بهای برگ سبز چای از حساب خزانه به چایکاران پرداخت می&zwnj;شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف رییس سازمان چای گفت: با توجه به دستور فوری رییس سازمان برنامه و بودجه تا پایان هفته ۲۵ میلیارد تومان بهای برگ سبز چای از حساب خزانه به چایکاران پرداخت می‌شود.

واریز 25 میلیارد تومان مطالبات چایکاران تا پایان هفتهمحمد ولی روزبهان در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از پرداخت 65 درصد بهای برگ سبز خریداری شده خبرداد و گفت: امسال 108 هزارتن برگ سبز چای با ارزش بالغ بر 203 میلیارد تومان خریداری شد که تا کنون 135 میلیارد تومان آن به حساب چایکاران واریز شده است.

وی با اشاره به دستور فوری رییس سازمان برنامه و بودجه برای پرداخت فوری 25 میلیارد تومان از مطالبات چایکاران افزود: با پیگیری سازمان چای و مساعدت رییس سازمان برنامه و بودجه دستور پرداخت فوری 25 میلیارد تومان از بهای برگ سبز به خزانه کل کشور صادر شد که تا پایان هفته به حساب چایکاران واریز می شود.

روزبهان ادامه داد: با احتساب واریز 25 میلیارد تومان حساب چایکاران بیش از 80 درصد بهای برگ سبز چای پرداخت شده است.

به گفته این مقام مسئول ، 44 میلیارد تومان باقی مانده مطالبات چایکاران به زودی پرداخت می شود.

رییس سازمان چای با بیان اینکه 75 درصد از میزان باقی مانده مطالبات مربوط به قدرالسهم کارخانه های چای است، بیان کرد: با توجه به بهبود شرایط فروش چای در فصل سرما انتظار می رود که در هفته های آتی بهای کارخانه های چای سازی هر چه سریع تر پرداخت شود.

آغاز پرداخت تسهیلات به زراعی از اول آذر
وی از آغاز اعطای تسهیلات به ذراعی از ابتدای آذر خبر داد و گفت: با وجود استقبال چایکاران پیش بینی می شود که حدود 30 تا 40 میلیارد تومان تسهیلات با بهره 4 درصد به آنها پرداخت شود.

روزبهان ادامه داد: صندوق حمایت از چای در جهت عملیات مختلف باغات به ازای هر هکتار، تسهیلات 2 میلیون تومانی به چایکاران پرداخت می کند.

بیمه فراگیر باغات چای اقدامی مهم در جهت حمایت از چایکاران
رییس سازمان چای بیمه فراگیر باغات چای را یکی از اقدامات مهم سازمان برشمرد و گفت: بسیاری از باغات چای به دلیل کوچک بودن قطعات و کمبود منابع آبی نتوانستند به آبیاری تحت فشار مجهز شوند که بدین منظور بیمه فراگیر باغات چای در مقابل خشکسالی اجرا خواهد شد تا چایکاران نگران شرایط جوی و زیان ناشی از کاهش تولید نباشند.

وی در خاتمه تصریح کرد: سازمان چای برای توسعه و تجهیز سایر عملیات به زراعی به چایکاران دو استان در صدد است تا با ایجاد تفاهم نامه ای با بانک ها، تسهیلات ارزان قیمت در اختیار چایکاران قرار دهد که بدین منظور پیش بینی می شود در کنار تسهیلات صندوق حمایت از چای 10 تا 15 میلیارد تومان وام کم بهره از طریق منابع بانکی در اختیار چایکاران دو استان قرار گیرد.

منبع:باشگاه خبرنگاران