به گزارش مازند اصناف به نقل از سفیر هراز، عزتالله یوسفیان ملا در نشست هماندشی اعضای توسعه فرهنگ و هنر آمل در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، تعریف فرهنگ را مجموعهای از شعر، ادب و آواز دانست و اظهار کرد: ورزش در کنار فرهنگ تعریف میشود، در امور دولت و مجلس ورزش اولین گام فرهنگی است همانگونه که ورزش میتواند بسیاری از آسیبهای اجتماعی را مرتفع کند وقتی بودجه فرهنگی کشور در 15 آذر وارد مجلس میشود اول ردیفهای بودجه ورزش میآید.
وی با بیان اینکه بهوجود هنرمندان و فرهیختگان آملی افتخار میکنم، افزود: هنرمندانی با وجود معیشت در خارج از شهرستان آمل برای شهر گام برمیدارند که میتوان به فرهنگ شریف اشاره کرد، این هنرمند برای آمل تلاش بسیاری کرد اما متاسفانه برای وی گام اساسی برداشته نشد و خیابانی به نامش در آمل نامگذاری نشد.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در آغاز ارائه فرضیه فرهنگی، جاذبه آن مهم است و در صورت وجود ظرفیت باید به پشتیبانی از آن پرداخت، تصریح کرد: هنرمندان فرهنگ و هنر بدانند که کار نماینده پشتیبانی است و در صورت ارائه طرح و برنامهای از سوی هنرمندان، بنده از آن طرح پشتیبانی میکنم همانگونه که با تلاش برای این شهرستان 161 مرکز درمانی احداث شد و در هیچ شهر و روستایی آب شرب ناسالم نداریم.
یوسفیان با اعلام اینکه برخی قوانین به کل کشور برمیگردد و یک نماینده تصمیمگیر نیست، یادآور شد: هنرمندان باید بدانند که برخی از مسایل و امورات برای نمایندهها جزیی از تابع کل برمیگردد که بیمه هنرمندان نیز شامل آن میشود و یک نماینده بطور جزئی نمیتواند ورود پیدا کند اگر چه پیشنهاد و تلاش انجام میشود.
وی با اشاره به از دست رفتن بخش اعظمی از حوزه استحفاظی آمل، بیان کرد: در سالهای گذشته 30 روستا را از آمل گرفتند اما اهالی قلم که انتظار میرفت، سکوت کردند.
نماینده مردم آمل در مجلس با اعلام اینکه متاسفانه با از دستدادن شهرهای سرخرود و محمودآباد سواحل از دست آمل رفت، متذکر شد: نداشتن ساحل موجب شد تا امروز برای حق دریافت منطقه ویژه اقتصادی در استان به مشکل بربخوریم، این در حالی است که آن سالها نوار ساحلی از آشورده تا آستارا حدود 384 کیلومتر بود مساحت حدود 80 کیلومتر به آمل تعلق داشت که شامل سرخرود و محمودآباد میشد و این مقدار نوار ساحلی را هیچ یک از شهرهای شمالی کشور نداشت.
این مسئول به تلاش برای بازپس گرفتن محمودآباد و سرخرود برای احقاق حق مردم آمل اشاره کرد و گفت: شهری که حدود 52 درصد صنعت استان را به خود اختصاص داده و مرکز تولید مازندران شناخته میشود و دارای شرکتهای مطرح کشوری است، بهدلیل نداشتن سواحل دریای خزر موفق به دریافت منطقه ویژه اقتصادی نشد و در این زمینه تاکنون اهل قلم به تحریر در نیاوردند.
یوسفیان از احداث پل کابلی برای گردشگری در محور هراز خبر داد و گفت: با اجرای طولانیترین پل کابلی در بین اسک و پلور، منطقه امامزاده علی(ع) و پیشنهاد دو آسانسور به منظور پل گردشگری محور هراز از سوی وزیر راه موافقت شد تا گردشگران با عبور از این پل از مناظر زیبای قله دماوند بهرهمند شوند.
وی بودجه سالانه کشور را به صورت استانی و ملی مطرح کرد و یادآور شد: بودجه استانی شبیه پول توجیبهاست اما بودجه ملی بودجه کلانی است که صرف ساخت پروژههای ملی میشود و آنها شامل سد هراز، محور هراز و برخی دیگر پروژههاست.
رئیس کمیسیون تدوین آییننامه داخلی مجلس در پایان با بیان اینکه از 26 پروژه ملی استان مازندران 18پروژه متعلق به شهرستان آمل است، خاطرنشان کرد: هماکنون بزرگترین طرح ملی اجرای فاضلات شهری در دست اقدام است که بودجه آن را چهار برابر بودجه سد هراز اختصاص میدهد و میتوان گفت یک دهم بودجه آن برای ساخت یک فرهنگسرا است با وجود ارزش فرهنگ و هنر، ساخت چنین زیرساخت و زیربنایی برای شهرستان ضرورت دارد.
//*