به گزارش مازند اصناف عباس رحمتی ظهر امروز در همایش کارآفرینان که با حضور کارآفرینان کمیته امداد امام خمینی(ره) و مسؤولان شهرستانی برگزار شد، اظهار کرد: ما انسانها از ابتدا کارآفرین بودیم و در غار زندگی میکردیم و مجبور به تهیه غذا و حفاظت از خود بودیم تا اینکه شهرنشین شدیم و یاد گرفتیم که برای دیگران کار کنیم.
وی کار کردن برای دیگران را تنفروشی دانست و افزود: کار کردن برای دیگران تنفروشی بوده و ما نیرو و جوانی خود را صرف کار برای دیگران میکنیم و حقوق اندکی دریافت میکنیم پس باید کارآفرین شویم.
استاد و مشاور کارآفرینی گفت: یک زندانی را تا وقتیکه به پای خود زنجیر اسارت میبندد نمیتوان نجات داد پس خودتان باید تصمیم به کارآفرین شدن بگیرید.
استاد کارآفرینی در پاسخ به سؤال کارآفرین کیست، اذعان کرد: این که یک نفر اشتغال ایجاد کند و در شغل خود بماند فقط شغل ایجاد کرده، کارخانهای که در طول 30 سال کار تکراری را انجام میدهد اشتغال ایجاد کرده است، اما کارآفرینی یعنی اینکه به شکلی کار کنی که به شما آفرین بگویند زیرا کارآفرین دنیا را زیر و رو میکند.
وی با بیان اینکه دستها در حال کنار رفتن هستند، گفت: دستها در حال کنار رفتن هستند و به زودی 50 درصد کارهای یدی از بین میروند مانند گیوهدوزی و حلاجی که در زمان قدیم استفاده میشد اما دیگر خبری از آنها نیست.
رحمتی تصریح کرد: در برههای از زمان افراد به کشاورزی روی آوردند بعد به روستا آمدند، بعد از گذشت چند صد سال کشاورزی تبدیل به صنعت شد و صنعت رشد کرد، در حال حاضر هم با زمان اطلاعات روبهرو هستیم.
وی عنوان کرد: دولت ما 8 میلیون حقوقبگیر دارد که حقوق آنها را از درآمد افراد جامعه میدهد و هر چه حقوق آنها بیشتر شود هزینهها بالاتر میرود.
وی از وجود 10 میلیون جوان بیکار در کشور خبر داد و اضافه کرد: در حال حاضر یک میلیون نفر از کارمندان دولت زیاد هستند و حدود 4 میلیون مستمری بگیر و 10 میلیون جوان بیکار در جامعه وجود دارد.
استاد و مشاور کارآفرینی با بیان اینکه افراد نباید منتظر دولت باشند، اعلام کرد: دولت در سال حدود 12 میلیون تومان به کارمندان خود حقوق میدهد که در سال حدود 300 میلیون تومان میشود و بعد از بازنشستگی هم افراد مشغول مسافرکشی و نگهبانی ساختمان میشوند و این روند شغل دولتی است.
وی گفت: خیلی از شغلها در حال نابودی هستند زیرا شغلهای جدید در حال وارد شدن به جامعه هستند، همانطور که دایناسورها نتوانستند با محیط پیرامون خود کنار بیایند و منقرض شدند.
رحمتی اذعان کرد: کارآفرین ایجاد فرصت میکند و از ارتباطات و اطلاعات خوبی برخوردار بوده در غیر اینصورت با شکست مواجه میشود، زیرا طول عمر علم 18 ماه بوده پس داشتن اطلاعات به روز مهم است.
وی با بیان اینکه فرصتها در بحرانها هستند، گفت: در بحرانها به دنبال فرصت باشید، فرصتها در بحرانها هستند مثلاً بیآبی زمینهساز ایجاد اشتغال برای برخی از افراد بوده و روی آوردن به تک درخت چند میوهای تبدیل بحران به فرصت در زمان بیآبی به شمار میرود.
استاد و مشاور کارآفرینی کنترل ذهن را اصل نخست کارآفرینی دانست و اعلام کرد: از دغدغه انسانها استفاده کنید و سعی در برطرف کردن آن دغدغه داشته باشید تا فرصتی را برای خود مهیا کرده باشید و به کارآفرینی دست یابید مثلاً اگر افراد در کاری با مشکل مواجه هستند سعی در رفع آن مشکل داشته باشید.
منبع:فارس