logo

کد خبر : 25909
تاریخ خبر : 1396/08/14
تولید بیش از 15 هزار  تن گوشت سفید در جویبار
اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

تولید بیش از 15 هزار تن گوشت سفید در جویبار

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار گفت: از آغاز سال&zwnj;جاری تاکنون، بیش از 15 هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه&nbsp; شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف سلیمان حاتم نژاد طی گفت‌وگویی اظهار کرد: از آغاز سال‌جاری تاکنون، بیش از 15 هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه  شد.

وی افزود: به‌منظور تأمین امنیت غذایی از ابتدای سال‌جاری تاکنون، دو میلیون و 23 هزار قطعه جوجه‌ریزی درسالن‌های مرغداری شهرستان جویبار انجام شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار اظهار کرد: این میزان جوجه‌ریزی در 105 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت.

حاتم نژاد در خاتمه اذعان کرد: شهرستان جویبار دارای 167 واحد مرغداری گوشتی است و 5/8 درصد تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.


انتهای پیام/