به گزارش مازند اصناف سلیمان حاتم نژاد طی گفتوگویی اظهار کرد: از آغاز سالجاری تاکنون، بیش از 15 هزار تن گوشت سفید مرغ در این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
وی افزود: بهمنظور تأمین امنیت غذایی از ابتدای سالجاری تاکنون، دو میلیون و 23 هزار قطعه جوجهریزی درسالنهای مرغداری شهرستان جویبار انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار اظهار کرد: این میزان جوجهریزی در 105 واحد مرغداری گوشتی این شهرستان صورت گرفت.
حاتم نژاد در خاتمه اذعان کرد: شهرستان جویبار دارای 167 واحد مرغداری گوشتی است و 5/8 درصد تولید گوشت سفید استان را به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام/