به گزارش مازند اصناف به نقل از جویباران، محمدحسین فقیه در جلسه کارگروه اشتغال، تسهیل و رفع موانع تولید با بیان اینکه نمیتوان با افزایش تسهیلات شرایط کسبوکار را رونق داد و اشتغال ایجاد کرد اظهار کرد: این یک نظریه رد شده است و مهمترین بحث در رونق کسبوکار بازاریابی یا مطالعه بازار است.
وی افزود: سرمایهگذار در تولید ابتدا باید بازار را مطالعه کند که بازار نیازمند چه محصولی است و بداند تولید آن کالا مزیت دارد یا نه؟
بخشدار گیلخواران ادامه داد: امروز بازاری پویا است که عرضه متناسب با نیاز و تقاضا تولید شود.
فقیه با اشاره به اینکه سه سطح تکنولوژی در بازار وجود دارد تصریح کرد: هایتک، مدیومتک و لایتک تکنولوژیهای موجود در بازار هستند که در کشورهای در حال توسعه لایتک مورد استفاده است.
وی افزود: یکی از مضرات تکنولوژی لایتک بهای تمام شده آن با تکنولوژی هایتک قابل مقایسه نیست.
بخشدار گیلخواران یکی دیگر از مشکلات تولیدکنندگان را عدم آکاهی دانست و گفت: زمانی تولیدکننده موفق خواهد بود که میزان تقاضا نسبت به عرضه کالا بیشتر باشد.
فقیه با اشاره به اینکه تحریمهای ظالمانه مانع از ورود دانشهای نوین به ایران شد خاطرنشان کرد: امروز بسیاری از کشورهای دنیا اجازه تحصیل به دانشجویان ایرانی در رشتههای مهم و حساس را نمیدهند.
علی اسلامی رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جویبار با بیان اینکه تلاش همه مسئولان رفع دغدغههای مقام معظم رهبر است تاکید کرد: شرایط اقتصادی کشور با توجه به شرایط سیاسی کشور و منطقه یک شرایط خاص است.
وی تصریح کرد: 164 فارغالتحصیل بیکار جویباری در سامانه کارورزی ثبتنام کردند که ازاین تعداد 53 نفر واجد شرایط معرفی شدند.
رییس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی جویبار به شرایط ثبتنام در سامانه کارورزی اشاره و عنوان کرد: نباید بیش از 3 سال از زمان فارغ التحصیلی متقاضیان گذشته باشد و بیش از 35 سال سن نداشته باشند.
اسلامی در پایان گفت: اعلام نیاز 4 کارفرما برای استفاده از کارورز تایید شده و یکی از شرکتهای جویباری برای استفاده از 15 کارورز اعلام نیاز کرده است که در صورت تایید، شهرستان جویبار نخستین شهرستانی است که بیش از سهمیه اعلام شده در استان در بخش کارورزی اقدام کرده است.