logo

کد خبر : 25593
تاریخ خبر : 1396/06/21
تسهیلات قرض‌الحسنه برای رونق صنعت گل و گیاه پرداخت می‌شود/ بهره‌های بالای بانکی کمکی به تولید نمی‌کند
رئيس سازمان جهاد کشاورزي مازندران:

تسهیلات قرض‌الحسنه برای رونق صنعت گل و گیاه پرداخت می‌شود/ بهره‌های بالای بانکی کمکی به تولید نمی‌کند

<p><span style="font-size: larger;">&nbsp;رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تسهیلات قرض&zwnj;الحسنه تا سقف ۳۰ میلیون تومان برای رونق صنعت گل و گیاه پرداخت می&zwnj;شود.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از آوای‌شمال، دلاور حیدرپور در دومین جشنواره و نمایشگاه گل و گیاهان زینتی در محمودآباد با بیان اینکه از گل به عنوان سمبل ابراز محبت یاد می‌شود، اظهار کرد: گل و گیاه جایگاه ویژه‌ای در فرهنگ ما دارد اما این فرهنگ در جامعه عمومیت پیدا نکرد.

وی خطاب به فرماندار شهرستان محمودآباد گفت: استفاده از گل و گیاهان زینتی در ادارات و منازل مورد تاکید قرار گیرد چرا که فرهنگ مصرف را افزایش می‌دهد و ترویج آن باعث رونق صنعت گل و گیاه می‌شود.

حیدرپور با بیان اینکه در کشور سطح زیرکشت در گلخانه‌ها و فضای باز ۶ هزار و ۵۰۰ هکتار است که یک‌هزار هکتار آن به استان مازندران اختصاص دارد ادامه داد: در صنعت گل و گیاهان زینتی می‌توان با استفاده از تکنولوژی روز دنیا و هزینه کشت بافت در کاهش هزینه‌های تولید گام برداریم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: تسهیلات قرض‌الحسنه تا سقف ۳۰ میلیون تومان از سوی بانک رسالت، صندوق کارآفرینی امید، کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی پرداخت می‌شود که می‌توان صنعت گل و گیاه را رونق داد‌.

این مسؤول با گله‌مندی از بالا بودن نرخ بهره‌های بانکی گفت: بهره‌های بالای بانکی کمکی به تولید نمی‌کند.

وی درباره فعالیت کشتارگاه ها و ابراز ناخرسندی از برخی کشتارگاه‌ها به وضع موجود گفت: ۲۲ کشتارگاه در مازندران وجود دارد که ۱۷ مورد آن فعال است.

حیدرپور اضافه کرد: ۵۰ تا ۵۵ درصد مرغ زنده مازندران به تهران ارسال می‌شود و سوال اینجاست چرا کشتارگاه‌ها کشتار نمی‌کنند و به نماینده‌های مجلس می‌گویند جلوی موافقت اصولی احداث کشتارگاه جدید را بگیرند.

وی ادامه داد: موظف هستیم برای ظرفیت مرغداری‌هایی که پروانه صادر کرده ایم به اضافه ۱۰ درصد ظرفیت کشتارگاه ایجاد کنیم.