logo

کد خبر : 25585
تاریخ خبر : 1396/06/20
 میوه و گل تمشک در روزهای خنک تابستانی گلوگاه
گزارش تصويري

میوه و گل تمشک در روزهای خنک تابستانی گلوگاه

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">فصل برداشت تمشک صحرایی در گلوگاه از اواسط شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه می&zwnj;یابد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ فصل برداشت تمشک صحرایی در گلوگاه از اواسط شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه می‌یابد.

تحقیقات نشان می‌دهد خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلول‌ها کمک می‌کند و عملکرد بدن و مغز را بهبود می‌بخشد.

میوه تمشک سرشار از ویتامین‌ ث، قند، جوهر لیمو و ترشی سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعی دارد و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی کرده و ترشی آن را از بین می‌برد.

میوه تمشک بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکرب‌ها را به عروق می‌بندد و از خونریزی و فساد خون جلوگیری کرده و رقت خون را درمان می‌کند.

 

 

 

گلوگاه ما*