به گزارش مازند اصناف؛ فصل برداشت تمشک صحرایی در گلوگاه از اواسط شهریور ماه آغاز و تا اواخر مهر ماه ادامه مییابد.
تحقیقات نشان میدهد خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلولها کمک میکند و عملکرد بدن و مغز را بهبود میبخشد.
میوه تمشک سرشار از ویتامین ث، قند، جوهر لیمو و ترشی سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعی دارد و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی کرده و ترشی آن را از بین میبرد.
میوه تمشک بسیار خنک و ضد رطوبات بدن است و راه ورود میکربها را به عروق میبندد و از خونریزی و فساد خون جلوگیری کرده و رقت خون را درمان میکند.
گلوگاه ما*