به گزارش مازند اصناف نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: میوههایی که به صورت خشک شده در بازار به فروش میرسد باید در کارخانجات مجهز بهداشتی تهیه و بسته بندی شوند.
وی افزود: میوههای خشک شده حتما باید در کارخانجات مشمول اخذ پروانههای بهداشتی و در شرایط مناسب و مطابق با ضوابط و قوانین تهیه و بسته بندی شوند.
مهندس محمدی اظهار داشت: میوههای خشک شدهای که به صورت فلهای و بدون هیچ نوع مشخصاتی در بازار به فروش میرسد مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نمیباشند و مصرف کنندگان هنگام خرید این نوع محصول حتما به مشخصات بهداشتی بر روی محصول دقت نمایند.
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در پایان گفت: میوهها بعد از خشک شدن در کارخانجات که بر اساس ضوابط بهداشتی و با حضور مسئول فنی صورت میگیرد هنگام بسته بندی نیز از لحاظ باقیمانده سموم کنترل میشود./ایلنا