logo

کد خبر : 25140
تاریخ خبر : 1396/05/18
آغاز به‌کار دو شهرک‌ صنفی غيردولتی برای نخستين بار در مازندران
اختصاصي/موسوي در بازديد از خبرگزاري صدا و سيماي مازندران مطرح کرد؛

آغاز به‌کار دو شهرک‌ صنفی غيردولتی برای نخستين بار در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرعامل شرکت شهرک&zwnj;های صنعتی مازندران با بیان اینکه برای نخستين بار نيز دو شهرک صنفی غيردولتی در مازندران، راه&zwnj;اندازی شد؛ گفت: این شهرک&zwnj;ها شامل شهرک صنفی غیردولتی برنج و شهرک صنفی غیردولتی بنکداران است که در آمل مستقر است.</span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف سيد مصطفي موسوي در بازديد از خبرگزاري صداوسيمای استان مازندران که به‌مناسبت روز خبرنگار و 21 مرداد روز حمايت از صنايع كوچك  انجام شد، گفت: با ايجاد 3 شهرک جديد در سال جاری، با يک هزار و 53 هکتار مساحت در استان، تعداد شهرک‌های صنعتی مازندران به 42 واحد رسيد.

وی با بیان اینکه برای نخستين بار نيز دو شهرک صنفی غيردولتی در مازندران، راه‌اندازی شد؛ افزود: این شهرک‌ها شامل شهرک صنفی غیردولتی برنج و شهرک صنفی غیردولتی بنکداران است که در آمل مستقر است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران با بیان اینکه شهرک برنج با 410 عضو و شهرک بنکداران با 125 عضو در سال جاری ، آغاز به‌کار کردند؛ اظهار کرد: با توجه به اهمیت و کمبود زمین و شرایط اقلیمی استان مازندران، ایجاد و راه‌اندازی چنین شهرک‌هایی در استان، ضروری است.

موسوی در ادامه با اشاره به فعالیت 39 شهرک و ناحیه صنعتی با یک‌هزار و 923 هکتار در استان مازندران؛ خاطرنشان کرد: با پیگیری‌های به‌عمل‌آمده و با ایجاد 3 شهرک جدید در سال جاری با یک هزار و 53 هکتار مساحت در استان، تعداد شهرک‌های صنعتی مازندران به 42 واحد رسید و مساحت این شهرک‌ها نیز 57 درصد افزایش یافت.

وی اضافه کردن اراضی بایر و غیرقابل کشت به شهرک‌ها و واحدهای صنعتی را از مزایای افزایش سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی مازندران عنوان  و اضافه کرد: زمینه انتقال صنوف تولیدی به‌ویژه صنوف آلاینده از حاشیه شهرها به شهرک‌ها و نواحی صنعتی، از دیگر برنامه‌های این شرکت است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران در پایان معافیت مالیاتی واحدهای صنعتی را از برنامه‌های حمایتی شرکت شهرک‌های صنعتی مازندران برشمرد و اذعان کرد: واحدهایی که در شهرک‌ها و نواحی کمتر توسعه‌یافته مستقر هستند تا 13 سال و واحدهایی که در شهرک‌ها و نواحی توسعه‌یافته مستقر هستند تا 7 سال از معافیت مالیاتی برخوردار هستند.


پایان پیام/