به گزارش مازند اصناف؛ عبدالناصر همتی با اعلام رشد ۲۲.۵درصدی حقبیمهها در سال ۱۳۹۵، رشد حقبیمهها در چهارماهه ابتدای سال ۱۳۹۶ را حدود ۱۸ درصد اعلام و ابراز امیدواری کرد: با این روند ضریب نفوذ بیمه که نسبت حقبیمه به تولید ناخالص داخلی است، از میزان ۲.۲درصد سال ۱۳۹۵ عبور خواهد کرد.
رئیس کل بیمه مرکزی، رشد ۴۰ درصدی بیمههای زندگی در طول سال ۱۳۹۵ و چهارماهة اول سال ۱۳۹۶ را نوید رشد سهم بازاری این رشته در مجموع رشتههای بیمهای دانست و ابراز امیدواری کرد، امسال سهم بازاری آن از ۱۵ درصد فراتر رود و صنعت بیمه در این زمینه زودتر از پایان برنامه ششم توسعه به هدف اعلام شده در برنامه نائل گردد.
رئیس شورای عالی بیمه، کاهش تدریجی ضریب خسارت علیرغم وضع ذخایر لازم برای خسارتهای معوق بیمه شخص ثالث را نشانه بهبود تدریجی وضع مالی شرکتهای بیمه دانست و گفت: ضریب خسارت که نسبت خسارتهای واقعشده به حقبیمه عایدشده میباشد، از ۸۹ درصد در سال ۱۳۹۲ به حدود ۷۸ درصد در سال ۱۳۹۵ رسیده است.
رئیس کل بیمه مرکزی تأکید کرد: در یک سال گذشته متأسفانه حوادث منجر به فوت و زیان مالی در کشورمان بسیار زیاد بوده و صنعت بیمه کشور در پرداخت به موقع خسارت این حوادث، نظیر حادثه ساختمان پلاسکو، پتروشیمی بوعلی، معدن یورت، قطار سمنان و دهها هزار خسارت دیگر سربلند بود و در کوتاهترین زمان ممکن خسارتها را پرداخت کرد.
همتی، رشد ۵۰ درصدی حق بیمههای آتشسوزی در سهماهه اول امسال نسبت به دوره مشابه در سال ۱۳۹۵ را حاکی از بالارفتن توجه هموطنان به اینگونه حوادث و اعتماد بیشتر به پشتیبانی بیمه در این زمینه دانست.
رئیس شورایعالی بیمه، به تصویب آییننامه مهم حاکمیت شرکتی در شورایعالی بیمه اشاره کرد وافزود: شرکتهای بیمه در بازه زمانی که به آنها فرصت داده شده است به تدریج در حال اجرای آن هستند و امیدوارم با اجرای کامل آن حقوق تمام ذینفعان خصوصاً بیمهگذاران و سهامداران جزء شرکتهای بیمه بیش از پیش مراعات گردد.
به گفته همتی، یکی از اقدامات مهم بیمه مرکزی و شورایعالی بیمه در یک سال گذشته تدوین آییننامههای متعدد مربوط به بیمه شخص ثالث و اجرای تدریجی قانون جدید بیمه شخص ثالث بود که یکی از اقدامات مهم مجلس، دولت و صنعت بیمه در عرصه بیمه میباشد و آثار مهمی در حل و فصل مسائل زیاندیدگان حوادث رانندگی حتی نحوه رانندگی در کشور به جا خواهد گذاشت.
رئیس کل بیمه مرکزی، ساماندهی امر صلاحیت مدیران شرکتهای بیمه در سطوح مختلف مدیریتی را برای عملکرد بهتر شرکتهای بیمه و رعایت مقررات و ضوابط حاکم بر صنعت بیمه و تأثیر آن بر اداره فنّی و تخصصی شرکتهای بیمه بسیار مهم دانست.
وی، همچنین توانمندسازی تدریجی بیمهها، گسترش روابط بیمهای و بیمه اتکایی با شرکتهای معتبر خارجی بهویژه اروپایی، تعمیق روزافزون نظارت مالی، جداسازی با برنامه و تدریجی بیمههای زندگی از بیمههای غیرزندگی و حضور پررنگتر در بازارهای مالی، گسترش نظارتهای On-site (در محل) و از همه مهمتر گسترش فرهنگ بیمه و توجه دادن به مردم جهت اخذ پوششهای بیمهای ضروری در زندگی اجتماعی و انفرادی و نیز فعالیتهای اقتصادی خود را به عنوان مهمترین برنامههای در حال اجرای بیمه مرکزی در صنعت بیمه اعلام کرد./میزان