logo

کد خبر : 24683
تاریخ خبر : 1396/05/03
تایید 99 درصدی سلامت برنج مازندران

تایید 99 درصدی سلامت برنج مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران درباره سلامت برنج مازندران گفت: طبق اعلام 10 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور که از نمونه&zwnj;های برنج مازندران گرفته شد، 99.1 درصد برنج مازندران سالم است.</span></p>

به گزارش مازند اصناف عزیزالله شهیدی‌فر در آیین همزمان برداشت و نشا مجدد مکانیزه برنج در روستای بولیده شهرستان محمودآباد اظهار کرد: نگاه وزارت جهاد کشاورزی انتقال کشاورزی سنتی به مدرن و اقتصادی است که در این زمینه گام‌های خوبی برداشته شده است.

وی افزود: جهاد کشاورزی مازندران در چهار سال اخیر 230 میلیارد تومان در بخش مکانیزاسیون به کشاورزان تسهیلات ارائه کرد که این رقم بیش از 30 سال گذشته است و رتبه نخست را در جذب تسهیلات مکانیزاسیون در کشور به خود اختصاص داده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: اتفاقات خوبی در تنظیم بازار و قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی به‌ویژه برنج رخ داد که سبب ایجاد دلگرمی در کشاورزان شده است.

شهیدی‌فر با بیان اینکه امروزه فاز جدیدی از انتقال کشاورزی سنتی و مدرن تحقق یافته است، گفت: امروز در این آیین کشت و برداشت به صورت مکانیزه بوده و شاهد کشت مجدد هم به صورت مکانیزه از سوی این کشاورز هستیم و این امر یعنی سرفصل جدیدی بر مکانیزاسیون کشاورزی به دست کشاورزان در حال انجام است.

وی درباره سلامت برنج مازندران گفت: طبق اعلام 10 دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور و مازندران که از نمونه‌های برنج مازندران گرفته شد، 99.1 درصد برنج مازندران سالم است.

 

بلاغ