به گزارش مازند اصناف به نقل از قائم آنلاین، برای افزایش اشتغال با توجه به اینکه بسیاری از کارخانهها تعطیل شده باید کارگاههای تولیدی و واحدهای صنعتی کوچک را فعال کنیم.
بسیاری از واحدهای صنعتی نیز برای رونق تولید نیاز به حمایت تسهیلاتی دارند و نیز بازاری برای فروش محصولات خود که این خود نیاز به حمایت تمامی دستگاه های اجرایی دارد.
مزدک قبادی رئیس صنعت و معدن شهرستان قائمشهر در گفت و گو با خبرنگار ما، گفت: با همکاری تمامی دستگاههای اجرایی و بانکهای شهرستان امیدواریم شاهد افزایش عملکرد در واحد تسهیلات رونق تولید باشیم.
وی افزود: ستادی با عنوان رفع موانع تولید با ریاست فرماندار در شهرستان وجود دارد که مشکلات واحدهای صنعتی اعم از بانکی، بیمهای، مالیاتی و هر گونه موانع موجود در زمینه تولید در چارچوب قانون در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید با حضور خود واحدهای تولید و دستگاههای اجرایی مرتبط با ریاست فرماندار قائمشهر واحد به واحد مشکلات را حل میکنیم.
رئیس صنعت و معدن شهرستان قائمشهر، خاطرنشان کرد: از روز ۲۸ خرداد ماه متقاضیان تسهیلات صنایع تولیدی و صنعتی میتوانند در این سایت ثبتنام کنند بنابراین متقاضیان تسهیلات طرحهای نیمه تمام و سرمایه در گردش میتوانند درخواست خود را دراین سامانه ثبت کنند.
غلامرضا میرزایی نایب رئیس اصناف شهرستان قائمشهر در گفت و گو با خبرنگار ما، اظهار کرد: افراد زیادی در صنفهای مختلف در شهرستان قائمشهر در حال فعالیت بوده و حتی برخی از آنها بدون پروانه کسب در حال فعالیت هستند.
وی با بیان اینکه برخی از مشکلات در اصناف وجود دارد که باید در سطح کشوری و برخی در سطح شهرستان حل شود، افزود: برای حل مشکلات اصناف در سطح کشور با توجه به اینکه سه میلیون صنف در سطح کشور فعالیت میکنند، برخی از وزارت خانهها به هر کسی پروانه کسب به عنوان مجوز فعالیت به آنها میدهند که این قوانین مقایر با اصناف است که باید این افراد با قانون اصناف هماهنگ باشند.
نایب رئیس اصناف شهرستان قائمشهر با اشاره به بیمه اصناف که از دیگر مشکلات اصناف است، گفت: اصلا بیمهای برای صنفهای مختلف وجود ندارد و بانک اصناف هم وجود ندارد که این موارد باید در بخش کلان باید حل شود و قانون موارد صنفی که موارد ماده ۱۲۲ جوابگوی این همه مشکلات اصناف نیست.
این مسئول تصریح کرد: در بخش شهرستانی با توجه به اینکه مراکز کارخانههایمان در دو دهه گذشته خود را به روز نکردند و منجر به تعطیلی این کارخانهها شده و در نتیجه موجب مراجعه افراد جویای کار به اصناف شده و در هر زمینهای تعداد زیادی افراد وارد شدند مثلا بیش از هزار مورد خوار و بار فروش داریم و در آرایشگاه بانوان ۸۰۰ الی ۹۰۰ آرایشگاه بانوان راهاندازی شد ویا در زمینه لوازم التحریر در شهرستان قائمشهر استانداردش آن است که ۵۰ الی ۶۰ تا باشد در حالی که ۱۵۰ لوازم التحریر وجود دارد به این دلیل که مشکلات اشتغالزایی در جایی مناسب خود حل نشده و مردم راه حل اشتغال خود را در اصناف دیدند.
میرزایی یادآور شد: با توجه به اینکه سالیانه ۲۰ میلیون مسافر از این شهرستان رد میشود باید بازار فروشی در زمینههای مختلف ایجاد کنیم تا از این طریق گردش مالی را رونق دهیم البته این روش نیاز به برنامهریزی دارد.
وی تصریح کرد: دولت در زمینه خودرو و خرید کالاهای ایرانی بستههای حمایتی را ارائه داده که در اینجا اگر اصناف نیز وارد میشد میتوانست تحولاتی در این بخش ایجاد کند که دولت این بستههای حمایتی را برای بخش اصناف در نظر نگرفت.
نایب رئیس اصناف شهرستان قائمشهر بیان کرد: بسیاری از بخشهای اصناف نیاز به کارگر دارند که این کارگران باید بیمه شوند اما این اتفاق نیفتاده است و همان طور که در زمینه قالیبافی بیمه وجود دارد در این زمینه نیز یک بیمه کشوری با عنوان بیمه اصناف ایجاد شود و این موجب میشد تا تولیدیهای کوچک کارگر جذب کنند و در این راستا اشتغال ایجاد شود اما این چنین نیست و دولت در این زمینه میتواند اصناف را حمایت کند.