logo

کد خبر : 24271
تاریخ خبر : 1396/04/07
راه‌اندازی کیوسک‌های صنایع‌دستی جهت رونق گردشگری

راه‌اندازی کیوسک‌های صنایع‌دستی جهت رونق گردشگری

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع&zwnj;دستی و گردشگری شهرستان&zwnj;های تنکابن و عباس&zwnj;آباد از راه&zwnj;اندازی کیوسک&zwnj;های صنایع&zwnj;دستی جهت رونق گردشگری در این شهرستان&zwnj;ها خبر داد.<br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف نادر سحرخیز در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره چرایی راه‌اندازی کیوسک‌های صنایع‌دستی در سایت‌های گردشگری، اظهار کرد: اداره میراث فرهنگی جهت رونق گردشگری و حمایت از صنایع‌دستی شهرستان‌های تنکابن و عباس‌آباد اقدام به این کار کرد تا صنایع‌دستی محلی به‌عنوان سوغات مسافران، به‌راحتی در دسترس هم‌وطنان و گردشگران داخلی و خارجی باشد.

وی افزود: با توجه به اینکه در شهرستان‌های تنکابن و عباس‌آباد ازنظر راه‌اندازی بازارچه و محل عرضه و فروش مستقیم صنایع‌دستی در محدودیت هستیم، انتظار داریم با کمک مسئوولین حداقل زمینه ایجاد کیوسک‌های فروش صنایع‌دستی فراهم شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تنکابن و عباس‌آباد ادامه داد: هدف ما در فاز اول، راه‌اندازی این کیوسک‌ها در مناطق گردشگری و سایت‌های میراث فرهنگی است.

این مسئوول درباره‌ی ظاهر متحدالشکل و شرایط واگذاری کیوسک‌ها نیز عنوان کرد: تأکید ما بر ظاهر شکیل و پرجاذبه کیوسک‌ها با حفظ شأن صنایع‌دستی بومی در محل فروش است و با توجه به تفاوت شاخص‌های جغرافیایی، فرهنگی، طراحی به شکل بومی موردنظر است.

سحرخیز اضافه کرد: کیوسک‌ها باید ازنظر ساخت، کیفیت، امنیت و زیبایی مناسب باشند و نماد مشترک آن‌ها، آرم سازمان میراث فرهنگی باشد تا کسانی که از هر جای کشور خرید می‌کنند، با دیدن آن متوجه شوند که این کیوسک‌ها مورد تائید سازمان است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کیوسک‌های صنایع‌دستی، در مرحله اول در اختیار صنعتگران و هنرمندان قرار می‌گیرند و از فاز بعدی، زمینه حضور بخش خصوصی در سرمایه‌گذاری و اجرا فراهم می‌شود و سازمان میراث فرهنگی نظارت بر چیدمان، کیفیت و قیمت‌ها را بر عهده می‌گیرد.

تنکابن 24