logo

کد خبر : 23903
تاریخ خبر : 1396/03/23
واحدهای تولیدی آمل نباید از شهرهای همجوار نیرو جذب کنند/ عدم حمایت برخی بانک‌ها از واحدهای تولیدی و ورشکستگی این واحدها
فرماندار ويژه آمل:

واحدهای تولیدی آمل نباید از شهرهای همجوار نیرو جذب کنند/ عدم حمایت برخی بانک‌ها از واحدهای تولیدی و ورشکستگی این واحدها

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">فرماندار ویژه آمل با انتقاد از واحدهای تولیدی که تسهیلات از شهرستان می&zwnj;گیرند ولی برای جذب نیرو از شهرهای همجوار فراخوان می&zwnj;کنند گفت: چند سالی است فریاد می&zwnj;زنیم که باید تمام واحدهای تولیدی دارای شناسنامه شوند تا بتوانیم کارخانجات تولیدی را رصد کنیم.</span></p>

به گزارش مازند اصناف به نقل از سفیر هراز، جعفر رسولی در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان آمل با حضور رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل و اعضای کارگروه، ضمن محکوم کردن عملیات بزدلانه تروریستی تهران که در ایام ماه مبارک رمضان و با حمله به مردم روزه دار بی گناه انجام شد، گفت: این حملات تلاش برای ضربه زدن به امنیت ایران است.

 

 وی در ادامه از مسئولان دستگاه‌های اجرایی و دست اندر کاران حوزه اشتغال خواست با تکیه بر خرد جمعی و همکاری و تعامل سازنده، زمینه تقویت تولید و توسعه اشتغال را فراهم کنند و اظهار کرد: از این طریق ضمن ایجاد فرصت‌های شغلی جدید برای متقاضیان کار نرخ بیکاری در شهرستان کاهش پیدا می‌کند.

 

 معاون فرماندار ویژه شهرستان آمل در تحقق اهداف کارگروه  با اشاره به حفظ کارگاه‌های فعال موجود در شهرستان که منتج به اشتغال جوانان می‌شود، تصریح کرد: باید کارگاه‌های نیمه فعال، شروع به فعالیت کنند و تکلیف وضعیت کارگاه‌های غیرفعال مشخص شود.

 

رسولی با بیان اینکه در شعبه یک تامین اجتماعی آمل بیش از 49 هزار نفر بیمه شده داریم و اولویت دیگر شناسایی افراد بیکار در این شهرستان است، ادامه داد: اگر بانک‌ها با واحدهای صنعتی همکاری نکنند موجب ورشکستگی این واحدها می‌شود، بانک‌ها باید با واحدهای فعال بیشتر همکاری کنند.

 

وی با عنوان اینکه شهرستان آمل در استان مازندران به‌عنوان قطب صنعتی به شمار می‌رود، اظهار کرد:باتوج به اینکه بیش از 48 درصد صنعت استان مازندران در آمل فعالیت می‌کند، چراغ صنعت در این شهرستان باید روشن باشد.

 

فرماندار ویژه آمل با عنوان اینکه از 119 کارگاه صنعتی، 28 هزار و 908 نفر مشغول به کار هستند، یادآور شد: باید با همت و تلاش واحدهای فعال را تقویت کرده تا اشتغال موجود حفظ شود و به ایجاد اشتغال جدید نیز کمک کنیم.

 

این مسئول با انتقاد از عدم همکاری برخی بانک‌ها در جهت حمایت از واحدهای صنعتی شهرستان عنوان کرد: امروز به دلیل حمایت نکردن برخی بانک‌ها از واحدهای تولیدی بیشتر واحدها ورشکسته می‌شوند و به دنبال گرفتن نامه ورشکستگی هستند که اصل پول و جرائم را هم پرداخت نمی‌کنند.

 

رسولی با اشاره به اینکه نخستین شهرستان در استان مازندران بودیم که در سامانه بهین یاب بیشترین تسهیلات را به تولید کنندگان پرداخت کردیم، ادامه داد: در حال حاضر باید پیگیر باشیم تا اشتغال‌های جدید تعهد شده از محل تسهیلات بسته حمایت دولت از تولید در واحدهای بهره‌مند از این حمایت‌ها ایجاد شود.

 

وی با انتقاد از واحدهای تولیدی که تسهیلات از شهرستان می‌گیرند ولی برای جذب نیرو از شهرهای همجوار فراخوان می‌کنند گفت: چند سالی است فریاد می‌زنیم که باید تمام واحدهای تولیدی دارای شناسنامه شوند تا از این طریق بتوانیم کارخانجات تولیدی را رصد کنیم.

 

فرماندار ویژه آمل در پایان خاطرنشان کرد: کسانی که به دنبال تسهیلات و زمین بودند کارخانجات تولیدی را ساختند و تعطیل کردند چرا که این افراد اهل کار نبودند.

 

در پایان این جلسه روسای هیات مدیره‌های شهرک صنعتی درباره مشکلات و موانع پیش روی واحدهای صنعتی که در شهرک‌های صنعتی شهرستان آمل مشغول به فعالیت هستند خواستار حمایت فرماندار جهت بالا بردن کیفیت زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی و همکاری بیشتر بانک‌ها در زمینه ضمانت‌های بانکی و ارائه تسهیلات سرمایه در گردش شدند؛ این اقدامات باعث رفع موانع کارگاه‌های تولیدی و تمرکز بیشتر آنها در بالا بردن کیفیت عملکردشان می‌شود.