سیدمصطفی موسوی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: بنياد برکت در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و تقويت توليد کالاهای ايرانی توسط سرمايهگذاران محلی، در اجرای 14 طرح توانمندسازی اقتصادی در مناطق کمتر توسعهيافته مازندران مشارکت کرد.
وی افزود: مجموع سرمایهگذاری بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در طرحهای یادشده، بالغ بر دو هزار و 49 میلیارد ریال است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران تصريح كرد: توانمندسازی کارآفرینان در توليد، موجب عدم وابستگي به كالاي خارجي و درنتیجه، پويايي واحدهاي توليدي میشود.
موسوی تأکید کرد: سرمایهگذاری بنیاد بركت در طرحهای توليدي و صنعتي مازندران منجر به کارآفرینی برای بیش از 5 هزار و 600 نفر شده است.
مديرعامل شركت شهرکهای صنعتي مازندران اذعان كرد: تولید کاغذ، ظروف یکبارمصرف، پیچ و مهره، شمش فولادی، محصولات معدنی و صنعتی، پارچه مخمل، پلیمرهای مهندسی، پکیج دیواری و محصولات لبنی، در این طرحها حمایت شدند.
در پایان گفتنی است بنیاد برکت پس از 3 تا 5 سال از راهاندازی هر طرح اقتصادی، سهام خود را در آن طرح به شریک کارآفرین خود واگذار میکند که این اقدام، فرصتی را برای واحدهاي توليدي ديگر فراهم میکند تا بتوانند از ظرفيت بنياد در راستاي توانمندسازی اقتصادی، ايجاد اشتغال پايدار، رونق توليد و ارائه محصولات باکیفیت استفاده كنند.
پایان پیام/