به گزارش مازند اصناف حسین رضوانی طی گفتوگویی با اشاره به احتمال بروز بیماری تب کریمه کنگو از طریق گشوت قرمز؛ تولید گوشت قرمز در کشتارگاهها را تحت نظارت ناظرهای بهداشتی دانست و تاکید کرد: در کشتارگاههای بخش خصوصی و دولتی دامپزشک حضور فعال دارد و فعالیتهای قبل، حین و بعد از کشتار را کنترل میکند.
وی با اشاره به برنامههای پیشگیرانه در کشتارگاههای مازندران، افزود: به تمامی کشتارگاهها اعلام کردیم که بعد از کشتار، لاشهها حتما در سردخانه و یا پیشسردکن باشند تا زمینه برای حذف عارضه ایجاد شده باشد.
مدیرکل دامپزشکی مازندران در پایان گفت: در شرایط موجود جای هیچ نگرانی در خصوص مصرف گوشت قرمز گاو، گوسفند و بز در مازندران وجود ندارد.
*بلاغ