به گزارش مازند اصناف علی پیرفلک طی گفتوگویی با اشاره به این نکته که در سه سال و نیم گذشته 224 درصد از حجم قاچاق کالا و ارز مازندران کاهش یافته است، اظهار کرد: در دولت دهم ارزش کشفیات کالای قاچاق استان 37 میلیارد تومان بود که این میزان در دولت یازدهم به 122 میلیارد تومان رسیده است.
وی افزود: مقدار کشفیات کالای قاچاق در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل 25 درصد افزایش داشته است.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران با بیان اینکه عمده قاچاق به این استان لوازم آرایشی، بهداشتی، پوشاک، تلفن همراه و لوازم برقی است، تصریح کرد: ماهیان خاویاری، دخانیات، داروهای غیرمجاز و نیروزا از عمده محصولات کالاهای قاچاقی بودند که از استان خارج میشدند.
طرح سامانه انبارها موجب تقابل جدی با قاچاق
پیرفلک اجرای طرح سامانه انبارها را موجب تقابل جدی با قاچاق کالا دانست و بیان کرد: طبق این طرح هر محموله که وارد یا خارج از استان میشود باید کد شناسه انبار یا شرکت پخش را داشته باشد.
وی خلطرنشان کرد: پس از اجرایی شدن این طرح هر وسیلهای که دارای شناسه انبار یا شرکت پخش نباشد، کالای قاچاق محسوب میشود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران اجرای طرح سامانه انبار مازندران را موجب کاهش چشمگیر قاچاق کالای ورودی و افزایش کشفیات در این حوزه دانست و به بازرسی کالا در مبادی ورودی استان اشاره کرد و گفت: هماهنگی صورت گرفته با شورای تامین استان موجب شد تا طرح ضربتی و مقطعی توسط نیروی انتظامی در مبادی ورودی استان انجام شود که بخش قابل توجهی از کشفیات قاچاق کالا به استان در این زمینه بوده است.
وی تاکید کرد: با توجه به نامگذاری امسال به اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، توجه ویژهای به بحث فرهنگسازی و تقابل فرهنگی با قاچاق کالا و ارز جهت حمایت از تولید داخلی در نظر داریم.
پیرفلک اضافه کرد: توجه و تمرکز دستگاههای عضو کمیسیون مبارزه با قاچاق کتلا و ارز فرهنگسازی و اطلاعرسانی درست به مردم است.
وی ادامه داد: مردم میبایست از تبعات خرید کالای قاچاق آگاهی یابند و ببینند که قاچاق چه ضربهای به تولید و اشتغال کشور میزند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران در پایان تاکید کرد: اگر این آگاهی در مردم ایجاد شود یقینا همکاری بیشتری خواهند داشت.
بلاغ