به گزارش مازند اصناف عبدالله مهاجر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در صورت راهاندازی پایانه صادراتی ماهیان خاویاری در جویبار، اقتصاد مقاومتی در بخش دریایی مازندران محقق و یک میلیارد دلار ارز وارد چرخه اقتصادی استان میشود و این مسئله اشتغالزایی بیش از هزاران جوان با تحصیلات دانشگاهی و بومی را در پی دارد.
مهاجر بابیان اینکه، هرگاه بخش خصوصی از سوی دولت حمایتشده است، دستاوردهای مطلوب برای جامعه داشته، افزود: در سال اشتغال، اقدام و عمل، میزان صادرات مازندران حدود ۵۰۰ میلیون دلار بوده است که نسبت به سال ۹۴ از رشد ۲۰ درصدی برخوردار بوده است و اتاق بازرگانی همواره در تمامی، جلسات اقتصادمقاومتی استانداری ایفاگر نقش مشورتی و تدوین استراتژیهای متناسب در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی بوده است.
رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به رفع موانع پیشرو بخش خصوصی گفت: در صورت تصحیح قوانین و راهاندازی صنایع تبدیلی روز دنیا؛ سالانه این استان ظرفیت جذب بالغبر دو میلیارد دلار ارز از محل صادرات محصولات غیرنفتی دارد.
عضو اتاق بازرگانی ایران بابیان اینکه نرخ تسهیلات بانکی با شرایط رکود اقتصادی کشور همخوانی ندارد، افزود: نرخ تسهیلات بانکی در ایران باسیاستهای اقتصادمقاونتی همراستا نیست.
وی همچنین اضافه کرد: درحالیکه حاضر با تدابیر دولت، تورم مهارشده است اما باوجود، شرایط رکودی جامعه نرخ تسهیلات بانکی ۱۸ درصدی، اشتغال و تولید را فعال نمیکند و دولت باید برای حمایت از تولید واشتغال، تسهیلات بانکی با نرخ دو تا سه درصدی به تولیدکنندگان پرداخت کند.
رئیس اتاق بازرگانی وصنایع و معادن مازندران ابراز امیدواری کرد: با تدوام سیاستهای حمایتی دولت و رفع زودهنگام موانع پیشرو تولیدکنندگان، دغدغههای مقام معظم رهبری درزمینهٔ تولید واشتغال برطرف شود.