به گزارش مازند اصناف محمد محمدپورعمران در نشست مشترک با خانه صنعت و معدن استان، راهاندازی دومین کارخانه سیمان استان، اعطای تسهیلات به هزار و ۹۳ واحد صنعتی، احداث مجتمع برنج شمال در آمل، رتبه اول کشور در بخش رونق تولید، فعال کردن نساجی مازندران در سه شیفت کاری و ساخت کارخانه کک سازی سوادکوه را از دیگر اقدامات بیان کرد.
وی بابا ژئوپلیتیکی دانستن استان مازندران گفت: خوشبختانه تلاش کردیم تا حد زیادی، فرهنگ صنعتی و معدنی را در استان و حتی کشور جا بیندازیم و از صنعتی شدن استان بهطورجدی دفاع کردیم گرچه هنوز نهادینه نشده است.
وی تصریح کرد: با مکانیزاسیون کشاورزی بهطور طبیعی کاهش اشتغال را در سطح استان خواهیم داشت گرچه کشاورزی درآمد مکفی را نیز نسبت به تولیدات صنعتی ندارد.
رئیس سازمان صنعت مازندران مهمترین دلایل وجود معضلات حوزه تولید را فشارها و تحریمهای جهانی، رکود داخلی و بینالمللی، سوء مدیریتها و غیره عنوان و خاطرنشان کرد: وقتی بودجه پروژههای عمرانی استان حدود ۲۰۰ میلیارد تومان در سال ۹۵ اما یارانه مردم استان حدود دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان باشد، چگونه میتوان انتظار داشت شاهد رونق در بخشهای مختلف تولیدی و ساخت و ساز و مسکن باشیم.
محمد پور گفت: با شروع ثبتنام ارائه تسهیلات جدید به حدود هزار و ۴۰۰ واحد تولیدی و حدود ۴۰۰ طرح نیمهتمام استان در آینده تسهیلات داده میشود.
مهر