logo

کد خبر : 22664
تاریخ خبر : 1396/02/10
آخرین خبرها از پروژه 10 ساله ساخت بزرگ‌ترین میدان میوه و تره‌بار مازندران در ساری
اختصاصي/مازنداصناف گزارش مي دهد

آخرین خبرها از پروژه 10 ساله ساخت بزرگ‌ترین میدان میوه و تره‌بار مازندران در ساری

<p><span style="font-size: larger;">پروژه ساخت میدان میوه و تره&zwnj;بار ساری در سال 86 و با حجم حمایتی قابل توجه مسئولان آن&zwnj;زمان، کلنگ&zwnj;زنی شد؛ امری که با گذشت 10 سال از آن، متاسفانه و در کمال ناباوری، تاکنون به مرحله بهره&zwnj;برداری و اتمام نرسیده است.</span></p>

به گزارش خبرنگار مازند اصناف اگر تاکنون قصد گذر از ساری و عزیمت به شرق مازندران را داشته‌اید، بی شک از کمربندی غربی این شهرستان عبور کرده‌اید و در این میان، ترافیک سنگین این کمربندی شما را نیز آزرده است؛ امری که در صدر عوامل موجود، موجب شد تا مسئولان به‌فکر جابه‌جایی این میدان از این مکان به مکان دیگری بیفتند.

بر اساس این گزارش، بر این اساس، پروژه ساخت میدان میوه و تره‌بار ساری در سال 86 و با حجم حمایتی قابل توجه مسئولان آن‌زمان، کلنگ‌زنی شد؛ امری که با گذشت 10 سال از آن، متاسفانه و در کمال ناباوری، تاکنون به مرحله بهره‌برداری و اتمام نرسیده است.

ما در این گزارش به سراغ امیرحسین فخرآوران رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز استان رفته‌ایم تا در خصوص چون‌وچند و چرایی این موضوع، اطلاعاتی را کسب کنیم که شرح آن‌را در ذیل این خبر می‌خوانیم:

امیرحسین فخرآوران در خصوص پروژه ساخت میدان میوه و تره‌بار ساری و به درازا کشیدن 10 ساله این رمان نافرجام به خبرنگار ما گفت: ساخت میدان میوه ساری در زمینی به مساحت 21 هکتار از سال 86 آغاز شده است و تاکنون نیز به اتمام نرسیده است.

وی افزود: از این میزان مساحت، 7 هکتار آن به میدان میوه و تره‌بار اختصاص دارد که مابقی آن تخصیص به بخش‌هایی نظیر سورتینگ، بسته‌بندی، ساختمان اداری، دفاتر حمل‌ونقل و جایگاه CNG ، مسجد و... یافته است.

رئیس اتحادیه میوه و تره‌بار مرکز مازندران ضمن اشاره به پیشرفت 65 درصدی این پروژه تا کنون، اظهار کرد: در صورت بازپرداخت مطالبات از سوی سهام‌داران و وفای به عهد پیمانکاران این پروژه، امیدواریم تا پایان سال‌جاری، شاهد افتتاح و بهره‌برداری از بزرگ‌ترین میدان میوه و تره‌بار استان و یکی از چند میدان وسیع کشور باشیم.

فخرآوران تصریح کرد: ساخت این میدان 25 میلیارد تومان برآورد شده است که تمامی این مبلغ، از سوی سهام‌داران و بدون هیچ‌گونه حمایت و کمک از سوی ارگانی انجام شده است.

وی با بیان اینکه برف و یخبندان سالیان اخیر و بویژه سال گذشته، صدمات و خسارات جبران ناپذیری به حجره‌داران وارد کرده است؛ عنوان کرد: این خسارات موجب شد تا توان مالی سهامداران جهت حمایت مالی این پروژه با کاهش مواجه شود و همین امر در کنار عدم حمایت مسئولان در ساخت این پروژه عظیم، موجب شد تا پروسه ساخت این طرح، تاکنون به‌طول انجامد.

رئیس میدان میوه و تره بار ساری اضافه کرد: انتظار ما از مسئولان تنها فراهم آوردن شرایطی برای اخذ وام کم بهره به این پروژه است تا بتوانیم پاسخگوی مطالبات پیمانکاران این مجموعه باشیم.

فخرآوران در بخش پایانی این گفت‌وگو متذکر شد: تغییر مکان میدان میوه و تره‌بار ساری از محل کمربندی غربی به کمربندی ساری-قائم‌شهر به‌دلیل ترافیک سنگین، حجم بالای تردد، دشوار بودن جابه‌جایی‌ها در محوطه میدان، رونق کسب‌وکار و گذشت 4 دهه از ساخت میدان بوده است.

گفتنی است میدان حال حاضر میوه و تره‌بار ساری که با نام قرق مشهور است؛ متعلق به شرکت تره‌بار قرق است که مشتمل بر 19 نفرو 24 سهام‌دار و 94 حجره است که تمامی حجره‌ها فی‌مابین سهامداران با سند مالکیت و سرقفلی واگذار شده است.

 

 

در پایان این گزارش باید اذعان کنیم که امیدواریم با حمایت جدی و مسئولانه مدیران دستگاه‌های ذیربط، شاهد افتتاح و بازگشایی میدان میوه و تره‌بار ساری در فضایی شایسته مرکز استان طی آینده‌ای نه‌چندان دور باشیم.

 

-----------------------------------

گزارش از مجتبی قربانی

--------------------------

 

پایان پیام