اختصاصی مازند اصناف / حسن قربان زاده: اصغر محمودی رئیس اتحادیه ی خبازان ساری به خبرنگار ما گفت: از میان 700 واحد صنفی تحت پوشش ما در ساری و حومه ی ان 85% آنها بربری , 10% لواشی و 5% آن سنگک می باشند.
وی در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه 90% نانوایی های ما بصورت مدرن و مابقی بصورت سنتی مشغول به فعالیت هستند.
محمودی درادامه به سوال خبرنگار ما مبنی بر عدم کیفیت نامناسب نان در ساری پاسخ داد: چند نکته و عامل دخیل در این مسئله هستند. اما در ابتدا باید بگویم آرد دوباره سهمیه بندی گردیده است و نانواها مجبور به خرید از عوامل فروش معرفی شده هستند؛ در صورتی که در گذشته سهمیه آزاد بود و نانوا به انتخاب خود آرد را خریداری می نمود.
وی در خاتمه افزود: باید به مسئله ی بالا عدم کیفیت مناسب و مرغوب آرد تولیدی در کارخانه ها را نیز افزود.