logo

کد خبر : 22139
تاریخ خبر : 1396/01/06
 معدوم‌سازی 19 تن مواد غذایی فاسد در نوروز امسال
مديرگروه بهداشت دانشگاه علوم پزشکي مازندران خبر داد

معدوم‌سازی 19 تن مواد غذایی فاسد در نوروز امسال

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه&zwnj;ای دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: 19 تن مواد غذایی فاسد از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بین راهی، رستوران&zwnj;ها، هتل&zwnj;ها و مهمان&zwnj;پذیرها و سایر معدوم شده است،</span></p>

به گزارش مازند اصناف محمدحسن ابدی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با اشاره به اینکه تاکنون حدود 35 هزار مورد بازدید از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی، بین راهی و عمومی مازندران صورت گرفته است، اظهار کرد: 19 تن مواد غذایی فاسد از اماکن عمومی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، بین راهی، رستوران‌ها، هتل‌ها و مهمان‌پذیرها و سایر معدوم شده است.

وی با اشاره به اینکه همچنین 156 مکان عرضه مواد غذایی طی طرح نوروزی امسال پلمب شده است، افزود: حدود 40 هزار نمونه کلرسنجی آب گرفته شده است.

ابدی در پایان گفت: همچنین 28 هزار ساعت بازرسی نیز طی این ایام از اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و عمومی مازندران صورت گرفته است.