به گزارش مازند اصناف به نقل از آوای شمال، احمدصادقی با بیان اینکه محمودآباد دارای ۱۸ هزار هکتار شالیزار که عمده کشت آن ارقام محلی است، اظهار کرد: ۸۰ کارخانه شالیکوبی در این شهرستان فعال است که تاکنون هفت کارخانه اصلاح ساختار و مدرنسازی شد و مابقی در دستور کار است و به محض اختصاص تسهیلات از سوی بانک کشاورزی انجام میشود.
وی افزود: اصلاح ساختار شالیکوبیها و مکانیزاسیون از برنامههای مدیریت جهاد کشاورزی محمودآباد است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه ۹۵ درصد برداشت برنج در این شهرستان به صورت مکانیزه انجام میشود، گفت: تلاش ما بر این است کشت مکانیزه در شالیزارها توسعه یابد.
صادقی بیان داشت: دو میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار برای توسعه مکانیزه کشاورزی به این شهرستان ابلاغ شد که هفت میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان به بانک معرفی و از این میزان پنج میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان توسط متقاضیان جذب شده است.
این مسؤول خاطرنشان کرد: برای تقویت واحدهای تولیدی بخش کشاورزی ۸٫۵ میلیارد تومان برای ۳۹ واحد تولیدی در قالب بسته رونق تولید به متقاضیان بخش کشاورزی تسهیلات پرداخت شده است.
صادقی از تحت پوشش قرار گرفتن یکهزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی توسط صندوق بیمه محصولات کشاورزی در سال زراعی جاری خبر داد و افزود: با توجه به اینکه حوادث غیرمترقبه بخش کشاورزی را تهدید میکند کشاورزان باید به بیمه محصولات زراعی توجه جدی داشته باشند.
وی با بیان اینکه امسال عملیات نقشهبرداری یک هزار هکتار از اراضی شالیزاری برای تجهیز و نوسازی انجام شده است، گفت: ۵۰۰ هکتار از شالیزارهای سه روستای این شهرستان تجهیز و نوسازی شده است.