logo

کد خبر : 21597
تاریخ خبر : 1395/12/07
56 درصد اقتصاد مازندران مربوط به بخش خدمات است/ مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان مازندرانی همچنان وجود دارد
استاندار مازندران:

56 درصد اقتصاد مازندران مربوط به بخش خدمات است/ مشکلات پیش‌روی تولیدکنندگان مازندرانی همچنان وجود دارد

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">استاندار مازندران با بیان اینکه وقتی اقتصاد روستا را بررسی می&zwnj;کنیم می&zwnj;بینیم 25 درصد اقتصاد در روستاها است که تولیدات استراتژیک و اساسی است، اظهار کرد: اشتغال هم از همین مجرا ایجاد می&zwnj;شود و اگر بخواهیم کل اقتصاد استان را در نظر بگیریم 56 درصد خدمات است یعنی عملاً در بخش تولید محدود هستیم.<br /> <br /> <br /> </span></p>

به گزارش مازند اصناف؛ ربیع فلاح جلودار  در مراسم اختتامیه نمایشگاه مازرونی سِرِه با بیان اینکه برپایی نمایشگاه فعالیت خوبی است که می‌تواند اشتغال روستایی را ورق بزند، اظهار کرد: اگر حوزه فعالیت‌های روستایی فعال شود، خیلی از مشکلاتی که به عنوان آسیب‌های اجتماعی پیش رو داریم مرتفع خواهد شد.

وی افزود: در سال 95 همه تلاش‌ها را به این سمت سوق داده شد که در ارتباط با بحث اقتصاد مقاومتی گامی بزرگ برداریم و واحدهای تولیدی راکد و آنهایی که مشکل  دارند را به نوعی حمایت کنیم تا مشکلات آنان حل شود.

استاندار مازندران تصریح کرد: در قالب ستاد رفع موانع تولید تلاش‌های زیادی انجام و بخشی از مشکلات در بعضی از صنایع مرتفع شد ولی همچنان مشکلات وجود دارد.

فلاح جلودار با بیان اینکه وقتی اقتصاد روستا را بررسی می‌کنیم می‌بینیم 25 درصد اقتصاد در روستاها است که تولیدات استراتژیک و اساسی است، اظهار کرد: اشتغال هم از همین مجرا ایجاد می‌شود و اگر بخواهیم کل اقتصاد استان را در نظر بگیریم 56 درصد خدمات است یعنی عملاً در بخش تولید محدود هستیم.

وی افزود: یکی از سیاست‌هایی که در سطح استان در سال 96 داریم،توجه خاص به صنایع دستی، صنایع کوچک، اشتغال خانگی و گام بعدی است که برای اقتصاد مقاومتی برخواهیم داشت.

فلاح جلودارافزود: ما استان پهناوری هستیم و خیلی از کسانی که در این زمینه متصل به روستا هستند، جای آنان در این مجموعه خالی است و باید این نمایشگاه‌ها را در شرق، غرب و مرکز استان پراکنده کنیم.استاندار مازندران با بیان اینکه در سال 94 و 95 هم گام‌های خوبی در حوزه روستایی توسط کمیته امداد امام خمینی، بهزیستی، فنی و حرفه‌ای برداشته شد، اظهار کرد: نمونه بارز آن برپایی این نمایشگاه است که در 130 غرفه و در بخش‌های مختلف صنعت دستی و خانگی شکل گرفت و در سال قبل این رقم کمتر بوده است.

استاندار مازندران با بیان اینکه 46 درصد جمعیت ما روستایی هستند و اگر زیرساخت‌ها، بهداشت، آب و برق مهیا باشد روستاها تفاوتی با شهرها نخواهند داشت، اظهار کرد: بیش از هزار روستا در مازندران از اینترنت با باند پهن بهره می‌برند و روستاییان ما مفتخرند که بیشترین جایگاه را در ارتباط با اقتصاد دارند.وی تصریح کرد: دستاوردهای زنان توانمند در این نمایشگاه ها به نمایش گذاشته می‌شود تا مردم بدانند استان ما استان گردشگری است و همه باید در رونق اقتصادی روستا کمک کنند چراکه در این صورت اقتصاد شهرها هم رونق خواهد گرفت.

وی افزود: در طول سه سال گذشته، یک هزار و 285 کیلومتر از آسفالت روستایی ترمیم شد و در اختیار مردم قرار گرفت.

استاندار مازندران به تشکیل گردشگری روستایی از دو سال اخیر اشاره کرد و گفت: این کار همچنان باید دنبال شود تا روستاها به عنوان کانونی برای گردش‌گران داخلی و مسافرانی که از کشورهای دیگر می‌آیند معرفی شوند.

وی در ادامه به ایجاد بازارچه‌های دائمی اشاره کرد و گفت: در چند شهر استان این اتفاق افتاده است و از مدیر نمایشگاه بین المللی مازندران واقع در قائم‌شهر هم می‌خواهیم که بخشی از مجموعه را به احداث بازارچه‌های دائمی اختصاص چرا که زنان سرپرست خانوارو زنان روستایی برای حضور در این نمایشگاه‌ها و کسب درآمد، زحمت بسیار می‌کشند.فلاح جلودار با بیان اینکه روند اقتصاد و اشتغال در مازندران حرکت رو به جلو و آهنگ فعالیت‌های ما مثبت است، تصریح کرد:  جزو 10 استانی هستیم که در بحث مربوط به بیکاری را کاهش دادیم.

استاندار مازندران در پایان با بیان اینکه خیلی از فعالیت‌هایی که با عنوان صنایع دستی انجام می‌شود برای نسل حال ناآشنا است و قول می‌دهیم در سال 96 صنایع دستی روستایی و مجموعه فعالیت‌هایی که در این حوزه قرار دارند جز اولویت‌های نخست در استان خواهند بود.

 

فارس