logo

کد خبر : 21565
تاریخ خبر : 1395/12/04
پرداخت 20 میلیارد ریال به خسارت‌دیدگان آنفلوانزای مرغی در مازندران
معاون سازمان جهاد كشاورزي مازندران خبر داد

پرداخت 20 میلیارد ریال به خسارت‌دیدگان آنفلوانزای مرغی در مازندران

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">معاون بهبود توليدات دامی سازمان جهاد كشاورزی مازندران گفت: 20 میلیارد ریال کمک بلاعوض به تولیدکنندگان خسارت&zwnj;دیده آنفلوانزای مرغی در استان پرداخت شد.</span></p>

به گزارش مازند اصناف علیرضا عطایی‌نژاد امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری، با بیان اینکه مازندران با 2 هزار و 262 واحد مرغ گوشتی و 11 درصد ظرفیت تولید گوشت مرغ کشور، رتبه نخست را در کشور دارد، گفت: مازندران رتبه نخست کارخانجات جوجه‌کشی را با دارا بودن 560 دستگاه و 44 درصد ظرفیت تولید در کشور به خود اختصاص داده است.

وی با اشاره به اینکه مازندران دارای تنها ایستگاه خصوصی تولید و انجماد اسپرم نژاد سیمنتال در کشور است، اظهار کرد: مازندران دارای رتبه نخست اصلاح‌نژاد مرغ بومی با 25 نسل، رتبه نخست مرغ مادر گوشتی با 181 واحد و 30 درصد ظرفیت کشور و رتبه نخست مرغ اجداد با هفت واحد و 55 درصد ظرفیت در کشور است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر یک‌میلیون و 736 هزار تن شیر و 192 هزار و 250 تن گوشت قرمز در استان تولید شد که به ترتیب رتبه چهار و 6 را در کشور داریم.

این مسؤول با بیان اینکه در سه سال اخیر 100 هزار تن سبوس یارانه‌دار بین دامداران استان توزیع شد، گفت: طی این مدت 100 میلیارد ریال یارانه شیر به حساب 12 هزار دامدار واریز شد.

عطایی‌نژاد با اشاره به اینکه مازندران با تولید 861 میلیون قطعه جوجه یک‌روزه رتبه نخست را در کشور دارد، اظهار کرد: در چهار سال اخیر 302 واحد مرغداری با ظرفیت 6 میلیون و 937 هزار و 100 قطعه اصلاح ساختار شد.

وی ادامه داد: 20 میلیارد ریال کمک بلاعوض به تولیدکنندگان خسارت‌دیده آنفلوانزای مرغی پرداخت شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه برای مقابله با بحران، یک‌هزار و 281 واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه در استان گازدار شد، خاطرنشان کرد: هفت واحد زنجیره تولید گوشت سفید دارای پروانه بهره‌برداری در استان ساماندهی شد.

عطایی‌نژاد گفت: 630 هزار گوشت سفید، 51 هزار و 400 تن تخم‌مرغ و 14 هزار تن عسل در سه سال اخیر در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.