به گزارش مازند اصناف علی پیرفلک طی گفتوگویی مبارزه با قاچاق کالا را پیچیده دانست و اظهار کرد: قاچاقچیان دائما در حال تغییر روشهای حمل و پخش هستند، بنابراین آموزش مستمر ماموران را در دستور کار قرار دادهایم.
وی با اشاره به کالاهای قاچاقی که از مازندران به دیگر استانها صادر میشود، افزود: آبزیان، خاویار، پرندگان مهاجر و فرآوردههای جنگلی از محصولاتی هستند که از مازندران به دیگر استانها قاچاق میشوند.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران با بیان اینکه تاکنون 937 تن فرآوردههای جنگلی و چوب قاچاق در استان کشف شده است، تصریح کرد: 711 قبضه سلاح شکاری غیرمجاز قاچاق نیز در تور ماموران قرار گرفت.
پیرفلک تاکید کرد: ماموران مبارزه با قاچاق کالا و ارز با توزیع هر گونه کالای قاچاق در هر حجم و تعدادی برخورد قانونی میکنند.
وی داروهای نیروزا، ماهیان خاویاری، لوازم آرایشی، فرآوردههای نفتی، تلفن همراه، پوشاک و البسه را بیشترین حجم کالای قاچاق کشف شده در استان دانست و اضافه کرد: با ورود هرگونه میوه خارجی به استان برخورد میکنیم، چون دولت اجازه واردات میوههای خارجی به جز موز، انبه، آناناس و نارگیل را نداده است.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران گفت: میوههای خارجی دیگری که در بازار وجود دارد همگی قاچاق هستند و برای جلوگیری از توزیع آنها تمامی میادین عرضه میوه و ترهبار مورد بازرسی متعدد ماموران قرار خواهند گرفت.
پیرفلک افزود: در صورت مشاهده حتی یک کیلوگرم میوه قاچاق با افراد خاطی برخورد خواهد شد.
وی از کسبه، بازاریان و شهروندان خواست تا از خرید و مصرف کالای قاچاق خودداری کنند و تاکید کرد: کالای قاچاق علاوه بر خسارتهای اجتماعی و فرهنگی، آسیب جدی به تولید داخلی میزند و موجب هدر رفت سرمایهگذاریهای اقتصادی میشود.
دبیر ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مازندران در پایان گفت: با خرید کالای تولید داخل، مسیر تولید کالای مرغوب را باز کنیم.
بلاغ