به گزارش مازند اصناف لیلا واثقی در جلسه کمیسیون تخصصی گردشگری، نمایشگاهی و سرمایه گذاری با بیان اینکه گردشگری با صنعت و کشاورزی فرق دارد، اظهار کرد: اگر بخواهیم گردشگری را بهعنوان کالا در نظر بگیریم بهعنوان کالای لوکس مطرح است.
وی افزود: یکی از دلایلی که گردشگری در استان مغفول ماند این است تحقیق و توسعه در این بخش باید فعال شود.
مدیرکل هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مازندران بیان کرد: بهعنوان نمونه در بخش صنایع دستی هنرمندان ما هنرمند نیستند و از بازاریابی اطلاعی ندارند و تنها از دید احساس و هنر خود صحبت میکنند.
این مسؤول با بیان اینکه هنرمند است که به بازار ارزش میدهد نه بازار به هنرمند، گفت: هنرمندان باید صنایع دستی خود را در یکجا متمرکز کند و همیشگی باشد در این صورت یقیناً موفق میشود.
واثقی با اشاره به اینکه چهار سال اخیر تسهیلات کمبهرهای به این بخش اختصاص نیافت بلکه تنها برای نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد و بهزیستی اختصاص یافت، ادامه داد: بخشی از فعالان در قالب خوداشتغالی و صندوق کارآفرینی از تسهیلات کمبهره استفاده کنند.
وی تصریح کرد: برای دریافت تسهیلات در بسته رونق تولید قرار بود تنها صنعت معدن تجارت از آن استفاده کنند و قرار نبود بخش کشاورزی از تسهیلات این بسته استفاده کنند اما کشاورزان پیگیر شدند باید در اختیار آنها قرار گیرد و با دو ماه تأخیر در اختیار بخش کشاورزی قرار گرفت.
مدیرکل هماهنگی و امور اقتصادی استانداری مازندران افزود: بخش گردشگری و صنایع دستی از دریافت تسهیلات بسته رونق تولید باز ماند و آن هم به دلیل این بوده مراجعهکنندهای از این بخش نداشتیم.
واثقی در پایان گفت: بیمارستان توریست درمانی در مازندران تعبیه شد و بیمارستانهایی که قابلیت توریست درمانی به تورگردانان و آژانس داشته باشند به ما معرفی کنند.
فارس