حجت اله ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف از راه اندازی اتوماسیون اداری اتاق اصناف عباس آباد خبر داد.
وی ضمن تشکر از همکاری هیات رئیسه اتحادیه های صنفی عباس آیاد جهت تحقق این امر، افزود: با حمایت اتاق اصناف و اداره صنعت، معدن و تجارت عباس آباد، اجرای اتوماسیون اداری در این شهرستان در اتاق اصناف و اتحادیه های زیر مجموعه محقق شد.
رئیس اتاق اصناف عباس آباد با بیان اینکه تعداد 4 هزار و 700 واحد صنفی تحت ساماندهی 20 اتحادیه صنفی این شهرستان هستند؛خاطرنشان کرد: زین پس کلیه مکاتبات اداری تمامی اتحادیه صنفی عباس آباد با اتاق اصناف، از طریق سامانه اتوماسیون اداری انجام می شود.
ابراهیمی در ادامه مالیات و ارزش افزوده را یکی از مشکلات اصلی اصناف و بازاریان عباس آباد عنوان و اظهار کرد: از آنجا که اصناف و کسبه این شهرستان غالبا قدیمی و پیشکسوت هستند، علیرغم توان خرید صندوق مکانیزه، به لحاظ آموزش و استفاده از آن، با مشکلات عدیده ای مواجه هستند که استفاده از این فن آوری را برای آنان دشوار و ناکارآمد جلوه داده است.
وی در بخش دیگری از این گفتوگو، حذف قانون سقف و فاصله صنفی را مسبب بسیاری از مشکلات حال حاضر اصناف، بازاریان و اتحادیه های صنفی عباس آباد برشمرد و بیان کرد: به طور استاندارد باید در ازای هر یک هزار و 200 نفر یک واحد خبازی فعالیت کند که این میزان در عباس آباد، به یک خبازی به ازای هر 500 نفر رسیده است که این امر موجبات نگرانی فعالان این صنف را فراهم آورده است.
رئیس اتاق اصناف عباس آباد با بیان اینکه حذف قانون سقف و فاصله صنفی، صدمات جدی به بدنه بازار و اصناف وارد کرده است؛ تصریح کرد: اجراء و بازگشت این قانون، از حقوق مسلم اصناف، بازاریان و اتحادیه های صنفی است، چرا که در حال حاضر شاهد رکود بازار و کاهش قدرت اجرایی اتحادیه های صنفی در اثر حذف این قانون هستیم.
ابراهیمی در پایان با اشاره به اینکه حداقل این قانون باید در شهرهای کوچک اجرا شود؛ متذکر شد: در شهرهای کوچک واقعا ظرفیت افزایش واحدهای صنفی با توجه به جمعیت ثابت و کم آنها وجود ندارد و عدم اجرای این قانون، موجب بروز مشکلات متعددی در این شهرها می شود.
پایان پیام/