به گزارش مازند اصناف به نقل از گلوگاه ما، در مرکز آموزش فنی و حرفهای شهدای خورشید کلا شهرستان گلوگاه، یک دوره آموزش ویژه خبازان(نانوایان) با حضور علی رمضانی مقدم سرپرست اداره غله شهرستان بهشهر بعنوان مدرس این دوره در سالن اجتماعات این مرکز برگزار شد.
رمضانی مقدم کیفیت نان را وابسته به مهارت نانوا دانست و گفت: خبازان باید آموزشهای لازم را بگذرانند تا شاهد افزایش کیفیت پخت نان در شهرستان گلوگاه باشیم.
وی افزود: هدف از برگزاری این دوره آموزشی، افزایش اطلاعات علمی و فنی نانوایان، تقویت یادگیریهای درست قبلی و پاکسازی آموخته های غلط قبلی، بهینه سازی نانهای سنتی، ارتقای کیفیت نان و کاهش ضایعات آن میباشد.
سرپرست فنی و حرفه ای شهرستان گلوگاه خاطرنشان کرد: این آموزشها بر اساس تفاهم نامه منعقده فیمابین سازمان آموزش فنی و حرفهای و سازمان غله برگزار می شود.
عبدی در پایان اظهار داشت بدون شک بهبود کیفیت و بهداشت نان بر سلامت مردم تاثیر زیادی دارد و سازمان فنی و حرفهای بعنوان متولی آموزش کشور همکاریهای لازم را برای برگزاری این دورهها بعمل میآورد.