حامد ساروی شامگاه امروز در در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت: طرح جامع درجه بندی واحدهای خبازی شهرستان آمل به پایان رسید.
وی افزود: درراستای طرح جامع نان سالم و ارتقای کمی و کیفی خبازی ها، کلیه نانوایی های شهرستان آمل توسط شرکت غله و با مشارکت فرماندار، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت و معدن و تجارت و اتحادیه خبازان شهرستان درجه بندی شده است.
مسئول نمایندگی شهرستان آمل تصریح کرد: تمامی تعداد 439 واحد خبازی آمل درجه بندی شد؛ که از این تعداد یک واحد مجتمع و یک واحد فانتزی می باشد.
ساروی با بیان اینکه براساس شاخصه های ارزیابی تعداد 3 واحد از خبازی های آمل در رتبه درجه یک قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: تعداد 116 واحد از خبازی های شهرستان آمل درجه دو و 234 واحد درجه 3 و 86 واحد نیز درجه 4 رتبه بندی شدند.
مسئول نمایندگی شهرستان آمل در پایان به نحوه ارزیابی و امتیازدهی واحدهای خبازی اشاره و اذعان کرد: امتیازبندی بر مبنای شاخصه های ارسالی مرکز پژوهشکده غلات ایران شامل: وضعیت ماشین آلات و لوازم، تجهیزات، مساحت نانوایی، امکانات نگهداری آرد، مهارت کارکنان و رضایتمندی مشتریان از کیفیت نان انجام گرفت.
انتهای پیام/