سید رجب موسوی لحظاتی قبل در گفتوگو با خبرنگار مازند اصناف گفت:یک دوره آموزشی خبازان شهرستان جویبار با حضور رحیمی مدیرکنترل کیفی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو و جمعی از خبازان برگزار شد.
وی افزود: این دوره آموزشی در راستای هماهنگی های بعمل آمده از سوی شرکت غله و اداره کل فنی و حرفه ای استان و با هدف کاهش ضایعات و ارتقای کیفیت نان انجام گرفت.
مسئول نمایندگی غله شهرستان جویبار در پایان با اشاره به محتوای این دوره آموزشی، خاطرنشان کرد: رعایت موارد بهداشتی و نگهداری آرد در انبار خبازی، اختلاط و الک نمودن آرد، فرآیند به عمل آوری خمیر و پخت نان، مضرات جوش شیرین و همچنین مزایای نان سبوس دار از مهمترین موضوعات این دوره آموزشی بود.
انتهای پیام/