به گزارش خبرنگار مازند اصناف جلسه آموزشی و توجیهی قوانین و دستورالعمل های بهداشتی ویزه نانوایان در محمودآباد برگزار شد.
بر اساس این گزارش، این جلسه که با حضور اعضای کارگروه آرد و نان شهرستان محمودآباد و 25 واحد خبازی این شهرستان همراه بود؛ در سالن اجتماعات اتاق اصناف محمودآباد برگزار شد.
اسماعیل یزدانی در این باره به خبرنگار ما گفت: در این نشست پیرامون موضوعات بهداشت فردی و محیطی، میزان مصرف نمک در نان، عدم استفاده از جوش شیرین و راهکارهای مناسب آن، بحث و تبادل نظر شد.
وی با اشاره به استقبال و بازتاب این نشست آموزشی و توجیهی در بین خبازان، اظهار کرد: نکات آموزشی در خصوص پخت نان نظیر: نحوه تشکیل آرد ضعیف و قوی، علل نامرغوب بودن خمیر و راهکارهای بهتر شدن آن، تاثیر نمک، شکر و سرکه در خمیر و مقدار استفاده از آن، از جمله موضوعاتی بود که مورد استقبال خبازان قرار گرفت.
مسئول نمایندگی غله و خدمات بازرگانی شهرستان محمودآباد در پایان متذکر شد: به مناسبت هفته کیفیت نان و 22 آبان روز ملی نان نیز جلسه کارگاهی و عملیاتی در یکی از واحدهای خبازی شهرستان با موضوع آموزش خبازان برگزار می شود.
انتهای پیام/