به گزارش خبرنگار مازند اصناف جلسه کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران با حضور اعضا در دفتر معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استانداری برگزار شد.
سید محمد جعفری در این جلسه ضمن ارائه گزارش از اهم فعالیت های این شرکت پیرامون طرح کاهش ضایعات و ارتقاء کیفیت نان براساس تکالیف محوله از سوی ستاد اقتصاد مقاومتی مازندران، گفت: 38 واحد خبازی جهت دریافت تسهیلات برای بهسازی به بانک معرفی شده اند که تاکنون حدود 50 درصد از این تسهیلات را دریافت کرده اند.
وی ضمن درخواست اعطای تسهیلات بیشتری به واحدهای خبازی استان، افزود: درخصوص آموزش نانوایان به علت اتمام قرارداد شرکت بازرگانی دولتی ایران با سازمان فنی و حرفه ای کشور، همچنان مشکلاتی وجود دارد اما با هماهنگی با اداره کل فنی و حرفه ای استان مازندران مقرر شد این مشکل با همکاری اتحادیه خبازان به صورت استانی مرتفع شود.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور تصریح کرد: از 4 هزار و 200 واحد خبازی مازندران تاکنون تعداد 3 هزار و 200 واحد درجه بندی شدند و بزودی تعداد واحدهای باقیمانده نیز درجه بندی می شوند.
جعفری در خصوص درجه بندی خبازی های مازندران اظهار کرد: نتایج حاصل از درجه بندی نشان دهنده این موضوع است که متاسفانه تعداد زیادی از نانوایی های استان از وضعیت مناسبی برخوردار نمی باشند.
مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور در بخش پایانی سخنانش به موضوع درجه بندی کارخانجات آرد استان اشاره و اذعان کرد: کارخانجات آرد مازندران در مقایسه با میانگین کشوری وضعیت خوبی دارند.
حسن خیریانپور نیز ضمن تاکید بر اهمیت کیفیت نان و لزوم توجه به آن، عنوان کرد: می بایست در خصوص مشکل کیفیت و ضایعات نان استان آسیب شناسی صورت گیرد.
معاون استاندار مازندران از دستگاههای مسئول در حوزه نان استان خواست، با بازدید و کسب تجربه از عملکرد استان هایی که در زمینه ارتقاء کیفیت نان موفق عمل کرده اند، در صدد مرتفع سازی علل کاهش کیفیت نان در استان برآیند.
انتهای پیام/