به گزارش مازند اصناف محمدناصر زندی عصر شنبه در جلسه کیمسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان چالوس اظهار کرد: چالوس گلوگاه ورود به استان مازندران است و شرایط ویژهای دارد، به همین دلیل نباید همسان با سایر شهرها در مسئله قاچاق به آن نگریسته شود.
وی با بیان اینکه برخی از کالاهای کشف شده تنها مشکوک به قاچاق است، افزود: این مسئله باعث بروز مشکلاتی میشود، از سوی دیگر در مورد برخی کالاها طرحهایی اجرا شده است اما موفق نبود، به نظر میرسد صدور حکم در مورد این کالاها سخت باشد.
فرماندار چالوس با اشاره به "سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل" تصریح کرد: مبارزه با قاچاق تأثیر زیادی در تقویت اقتصاد مقاومتی دارد، البته نوع برخورد ما با موارد مختلف باید متفاوت باشد و این امری مهم است.
این مسئول با بیان اینکه در غرب مازندران هیچ کارشناس قاچاق وجود ندارد، ادامه داد: به همین علت روند تشخیص قاچاق بودن کالاهای مشکوک بسیار کند و مشکل است که نیاز است اصلاح شود.
زندی در ادامه با تأکید بر اینکه نباید با کارهای خود تولیدکننده را دلسرد کنیم، یادآور شد: گاهی برخی کالاهای مشکوک به قاچاق کشف و توقیف میشود و به علت پیچیده بودن مراحل بررسی، زمان زیادی سرمایه مردم در توقیف باقی میماند و حتی در برخی موارد منجر به فساد آن میشود.
وی به جدیت دولت در مبارزه با قاچاق اشاره کرد و افزود: آمارها این مسئله را نشان میدهد و میزان کالای قاچاق در کشور نسبت به سال۹۲ حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.
فرماندار چالوس در پایان با بیان اینکه همه دستگاهها باید برای تعیین تکلیف کالاهای مشکوک به قاچاق کشف شده به سرعت اقدام کنند، گفت: گشت های مشترک ادارات باید تقویت شود و از سوی دیگر اطلاعرسانی به اصناف مختلف هم انجام شود، چون برخی از فروشندگان جزء آگاهی کافی در این مورد ندارند.
به کانال تلگرامی مازنداصناف بپیوندید: https://telegram.me/mazandasnaf
@mazandasnaf