به گزارش خبرنگار مازند اصناف فاز دوم سیلوی خانی معماریان ساری با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و جمعی از مسئولان شهری و استانی، با اعتباری معادل 15میلیارد ریال افتتاح شد.
بر اساس این گزارش، این مراسم با حضور واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، ربیع فلاح استاندار مازندران، یوسف نژاد و دامادی نمایندگان مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، جعفری سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور، حسین زادگان فرماندار شهرستان ساری و جمعی از مدیران استانی همراه بود.
به گزارش خبرنگار ما، در مراسم افتتاحیه فاز دوم سیلوی بتنی کارخانه آرد مزرعه خانی – معماریان که در کیلومتر 7 جاده ساری- میاندورود واقع شده است، مورد بهره برداری قرار گرفت.
گفتنی است سید محمد جعفری، در بخشی از سخنانش در مراسم افتتاحیه این کارخانه، با اشاره به اینکه سال گذشته فاز یک این سیلو به ظرفیت 10 هزار تن به بهره برداری رسید؛ گفت: در سال جاری نیز همزمان با هفته دولت با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و استاندار مازندران و نمایندگان مجلس شواری اسلامی و مدیران استانی ، فاز دوم این پروژه با ظرفیت 10 هزار تن افتتاح و مورد بهره برداری قرار می گیرد.
وی ظرفیت تولید سالانه این کارخانه را 75 هزار و 500 تن آرد برشمرد و اظهار کرد: ظرفیت ذخیره سازی سیلوهای استانف 500 هزار تن است که از این میزان 400 هزارتن توسط بخش خصوصی ذخیره سازی می شود.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع یکپارچه سازی حمل آرد توسط شرکت غله اشاره و عنوان کرد: ماهیانه 20 هزار تن آرد یارانه ای در اختیار 3 هزار و 400 نانوایی یارانه پز استان قرار می گیرد.
جعفری با بیان اینکه در گذشته بیش از 150 پیمانکار اجرایی به عنوان عاملین توزیع آرد کار حمل آرد به خبازی ها را بر عهده داشتند که مشکلات فراوانی هم به همراه داشت؛ اذعان کرد: 80 تا 90 درصد از انتظارات ما در بحث یکپارچه سازی حمل آرد برآورده شده است.
وی با بیان اینکه موضوع درجه بندی کارخانه های آرد و خبازی ها در دستور کار ما قرار دارد ، اضافه کرد: 80 درصد این کار یعنی درجه بندی حدود 3هزار نانوایی استان به اتمام رسیده است.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور یکی از سه برنامه اصلی استان در خصوص اقتصاد مقاومتی را طرح کیفیت نان و کاهش ضایعات نان اعلام کرد و متذکر شد: تحقق این برنامه استراتژیک با کمک و همراهی اتحادیه و تشکلهای صنفی و خبازان استان امکانپذیر خواهد بود.
جعفری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه حدود 70 درصد تولید گندم استان درسه شهر گلوگاه، نکاء و بهشهر کشت می شود؛ به بارندگیهای میانه خردادماه سال جاری که موجب جوانه زدن گندم بر روی خوشه در مزارع استان شد اشاره و تصریح کرد: بمنظور رفع دغدغه کشاورزان، در یک تصمیمگیری بهموقع چهار مرکز جهت جمعآوری گندمهای جوانهزده در سطح استان دایر و 4هزار و 500 تن گندم جوانه زده از کشاورزان تحویل گرفته شد.
وی با بیان اینکه خرید تضمینی گندم در استان به بیش از 110 هزار تن رسید، گفت: 50 درصد پول گندم خریداری شده کشور پرداخت شده است و بهای گندم خریداری شده در استان مازندران 138 میلیارد تومان است که تا به امروز 111 میلیارد تومان آن پرداخت شده است.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشور با اعلام این مطلب که 17 تا 18 میلیارد تومان بهای گندم مناطق پایین دست نیز در طول ماه جاری پرداخت خواهد شد؛ اظهار امیدواری کرد که تا اوایل هفته آتی پول خرید گندم مناطق بالادست ساری، نکاء و بهشهر پرداخت خواهد شد.
جعفری در ادامه با اشاره به وجود سه بندر مهم امیرآباد، نوشهر و فریدونکنار در مازندران، اظهار کرد: 3میلیون تن گندم انسانی و دامی از این بنادر و بندر همسایه (انزلی) ترخیص می شود و این در حالی است که در طی چند سال اخیر 120 هزار تن به ظرفیت سیلوهای استان افزوده شد که 100 هزار تن آن فلزی و 20 هزار تن آن بتنی می باشد.
وی در بخش پایانی سخنانش در این مراسم به موضوع برنج اشاره و تاکید کرد: مهمترین غله ای که به لحاظ ارزش افزوده و جایگاه تولید برای استان دارای اهمیت می باشد، برنج است.
سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2 کشوردر پایان یادآور شد: سالانه 38درصد از مزارع استان به زیر کشت برنج می رود و این در حالی است که مازندران با داشتن رتبه نخست کشوری 48 درصد از برنج کشور را تامین می کند.
شایان ذکر است در حالیکه طبق برنامه، بنا بود تا مراسم افتتاح سیلوی بتنی کارخانه خانی - معماریان ساعت 19 روز پنجشنبه 4 شهریور برگزار شود، با یک روز تاخیر به جمعه 5 شهریور ساعت 11:30 موکول شد.
انتهای پیام/