به گزارش مازند اصناف و به نقل از بلاغ؛ در جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی، مبحث رسیدگی به وضعیت فعالیت صنایع حذف شد، این خبری بود که بر روی خروجی یکی از رسانهها قرار داشت.
در جلسه قبلی شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی به دلیل آمارهایی که عبدالله مهاجر از اوضاع نابسامان صنایع در استان مطرح کرده بود، چندان به مذاق مسئولان صنعت استان خوش نیامد.
پاک کردن صورت مساله
در این جلسه مقرر شده بود که اتاق بازرگانی به نمایندگی از بخش خصوصی و دیگر ارگانهای مرتبط با صنعت استان، آمار دقیقی از وضعیت فعالیت واحدهای صنعتی استان به صورت مشترک تهیه و در جلسه شورای گفتو گوی دولت و بخش خصوصی مطرح شود.
این مبحث در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی حذف شد، درباره دلائل حذف آن مطلبی عنوان نشد، سانسور اطلاعات و اخبار و حقایق در استان در حالی شکل میگیرد که بسیاری از واحدهای تولیدی استان این روزها با چالش جدی مواجه هستند.
چالش واحدهای صنعتی در استان به حدی زیاد است که عبدالله مهاجر رئیس اتاق بازرگانی استان مازندران با وجود اینکه مبحث بررسی واحدهای تولیدی از دستور کار خارج شده بود، نتوانست از بیان آن خوداری کند و گفت: وضعیت صنعت در استان مازندران نامناسب است.
دقیق دیدن مشکل، اولین گام درست تشخیص
دلنگرانی، که از ابتدای سال از همین جلسه شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی مطرح میشد، همچنان ادامه دارد البته دولت با راه اندازی ستاد تسهیل تلاش دارد که نسبت به راه اندازی واحدهای تولیدی اقدام کند و در استان مازندران رقمی معادل 470 میلیارد تومان برای این موضوع اختصاص داد، ولی همین موضوع از جانب صنعتگران و متولیان صنعتی استان تنها یک مسکن است و به صورت ریشهای مشکلات صنعتگران را رفع نمیکند.
در همین ارتباط، رئیس اتاق بازرگانی استان معتقد است تسهیلاتی که در ستاد تسهیل برای صنایع استان در نظر گرفته میشود، تنها مسکن است و ممکن است به صورت موقت مشکل واحدهای تولیدی را رفع کند ولی در بلند مدت صنایع ما دچار مشکلات جدیتر می شوند.
رنج در راه، کالاهای وارداتی
از طرفی با به فرجام رسیدن برجام به اذعان مدیران دولتی، به جای اینکه شاهد رونق سرمایهگذاری در کشور باشیم، شاهد باز شدن درب کالاهای وارداتی به کشور هستیم که این موضوع هنوز به دلیل سرگرم بودن صنعتگران به مشکلات بانکی، حداقل این روزها درباره آن بحث نمی شود که خود مشکلات جدی دیگر پای صنعت در استان مازندران است.
امید است دولت تدبیر و امید فکری به حال صنعت استان که پای لنگی دارد بکند و نسبت به رفع مشکل فعالان این بخش برنامه مدون واساسیتری ارائه دهد.
صنعت در استان مازندران دچار پوکی استخوان شده و قادر به ایستادن روی پای خود نیست، پای شکسته صنعت مازندران با گچ گرفتن مداو نمیشود، صنعت در استان نیاز به اقدامهای اساسی دارد، انتظار است مسئولان استانی این موضوع را درک کنند، که اگر این اتفاق نیفتد، وضعیت ناگوارتری در انتظار صنعت و اشتغال مازندران قرار دارد.
مسئولان مازندران! شما را بهخدا، بهوش
انتشار خبر اخراج 15درصدی کارگران در شرکت بزرگ کاله، زنگ خطر دیگری است که با صدای بلند به صدا در آمد و اگر گوش مسئولان این هشدارهای پی در پی را نشنود و به آنها ترتیب اثر ندهد، باید منتظر بروز فاجعه بزرگ باشد.
سونامی بیکاری چیزی نیست که بتوان به راحتی آن را تحمل کرد و از عوارض قهری مخرب آن بی خیال بود، آنچنانکه این کم توجهی را این روزها نظارهگر هستیم و تنها در اظهارات مسئولان مازندران در مصاحبههای هفته دولت با نشان دادن باغ سبز رویایی شاهد آن میباشیم.
ممکن است عبدالله مهاجر رئیس اتاق بازرگانی مازندران نسبت به دستورات مسئولان استانی سکوت کند، آیا سایر فعالان بخش خصوصی و یا تولید کنندگان مشکلاتی که دامنگیر آنها است را تحمل می کنند و مانند مهاجر به ندای دعوت به سکوت استاندار و مسئول صنعت پاسخ میدهند؟.
امید است با بهبود وضعیت صنعت در مازندران، زمینه اشتغال مناسب فراهم شود.
انتهای پیام/