به گزارش مازند اصناف به نقل از میانخبر، حجتالله علیپور در جمع خبرنگاران میاندورود از فعالیت بیش از هزار و 500 واحد صنفی دارای پروانه فعالیت در میاندورود خبر داد و گفت: بیش از 600 واحد صنفی بدون پروانه در شهرستان فعالیت میکنند.
وی بیان کرد: در ابتدای ورود به شهرستان توانمندیهای خود را به دهیاران و بخشداران اعلام کردیم تا آنها افراد متقاضی را به ما معرفی کنند.
مسئول دفتر نمایندگی اتاق اصناف میاندورود، خاطرنشان کرد: در سال بین 150 تا 200 پروانه کسب صادر میکنیم و مهمترین و منظمترین واحدهای صنفی ما در روستای اسلامآباد قرار دارند.
علیپور با اشاره به اینکه بافت شهرستان روستایی است، تصریح کرد: بیشتر واحدهای صنفی بهدلیل فعالیت افراد در شغل کشاورزی یا تعطیل هستند و یا نیمی از روز تعطیل است.
وی با بیان اینکه دستکم 9 اتحادیه باید در شهرستان تشکیل تا اتاق اصناف مستقلی در شهرستان ایجاد شود، افزود: چندین بار آگهی برگزاری انتخابات و تشکیل اتحادیه دادیم اما استقبال نشد.
علیپور با بیان اینکه سه واحد صنفی در میاندورود تشکیل شده است و مهمترین واحد صنفی که میتواند تشکیل شود صنف خدمات اتومبیل است، ادامه داد: بهدلیل کم بودن تعداد واحدهای صنفی، چند واحد را با هم ادغام و یک واحد صنفی را تشکیل دادیم.
وی بیان کرد: طبق مصوبه مجلس برای صدور پروانه در شهر 960 هزار تومان و در روستاها نصف آن، هزینه دریافت میشود که اکثر افراد توانایی پراخت آن را ندارند.
علیپور با تأکید بر اینکه مسئولان برداشت مناسبی از اصناف ندارند، گفت: اتاق اصناف براساس قانون در بخشها و شهرهای کوچک نمایندگی مستقر میکند و اختیاراتش مربوط به مدیر اتاق اصناف است.
وی با انتقاد از موضع گیریهای بعضی مدیران در قبال اتاق اصناف، اضافه کرد: تفاوت در دیدگاه و برآورده نکردن توقعات مالی، نباید دلیل بر موضع گرفتن مدیری باشد.
مسئول دفتر نمایندگی اتاق اصناف میاندورود با بیان اینکه از زمان حضورم در میاندورود به بهانه نداشتن تعامل هر روز درخواست تغییر مرا میدادند، تأکید کرد: بعضیها تصور میکنند به هر خواسته آنها باید پاسخ مثبت بدهیم.
انتهای پیام/