logo

کد خبر : 19572
تاریخ خبر : 1395/05/20
نداشتن وثیقه بانکی و ناتوانی پرداخت وام در یک مرحله؛ مشکلات موجود بر سر راه واحدهای تولیدی

نداشتن وثیقه بانکی و ناتوانی پرداخت وام در یک مرحله؛ مشکلات موجود بر سر راه واحدهای تولیدی

<p style="text-align: justify;"><span style="font-size: larger;">پرداخت وام یک&zwnj;ساله با بهره 18 درصد می&zwnj;تواند مشکل بعضی از واحدهای تولیدی را در قالب سرمایه در گردش و یا تزریق به واحدهای تولیدی با پیشرفت فیزیکی 60 درصد حل کند.</span></p>

به گزارش مازند اصناف معاون اقتصادی و توسعه منابع استاندار مازندران عصر امروز در کارگروه استانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در مازندران با بیان اینکه هدف از برگزاری این جلسه بررسی 45 طرح واحدهای تولیدی قائم‌شهر و حومه است، اظهار کرد: همه توان خود را متمرکز کردیم و بیشترین دقت را برای رسیدگی به این موضوع به کار می‌بریم.

حسن خیریان‌پور افزود: پرداخت وام یک‌ساله با بهره 18 درصد می‌تواند مشکل بعضی از واحدهای تولیدی را در قالب سرمایه در گردش و یا تزریق به واحدهای تولیدی با پیشرفت فیزیکی 60 درصد حل کند.

وی با بیان اینکه 470 میلیارد تومان سهم بسته حمایتی مازندران در فاز اول است، تصریح کرد: باید در زمان عقد قرارداد با واحدهای تولیدی مشکلات رصد و پیگیری شود.

خیریان‌پور اظهار کرد: به طرحی که معرفی شد بعد از پیگیری سه روز مهلت داده می‌شود تا به بانک مراجعه و مدارک را تکمیل کند در غیر این‌صورت از لیست حذف می‌شود چراکه متقاضیان زیادی در نوبت دریافت تسهیلات قرار دارند.

* بانکی‌ها دو برابر مبلغ وام وثیقه می‌خواهند

در ادامه فرماندار شهرستان قائم‌شهر با بیان اینکه عمده مشکلات واحدهای تولیدی نداشتن وثیقه ملکی برای دریافت تسهیلات است اظهار کرد: هنوز بانکی‌ها نپذیرفتند از ملکی که واحدهای تولیدی در آن قرار دارد به‌عنوان وثیقه استفاده کنند و دو برابر مبلغ وام وثیقه می‌خواهند.

مهدی محمدی افزود: نام افرادی که در حوزه تسهیلات شهرستان معرفی شدند در ستاد تسهیلات استان حذف و نام‌های دیگری جایگزین آن شد که هنوز دلیل آن را نمی‌دانم.

وی با گلایه از ستاد تسهیلات استان تصریح کرد: اگر قرار باشد در حوزه شهرستان جلسات ستاد تسهیل به‌صورت منظم برگزار شود اما در حوزه تصمیم‌گیری کاری انجام ندهیم برگزاری جلسات فایده‌ای ندارد.

محمدی با بیان اینکه بعضی از واحدهای تولیدی در سیمرغ و شهرک صنعتی بشل قرار دارند و جزو حوزه قائم‌شهر معرفی شدند و اگر طبق آمار قرار باشد تسهیلات 2 میلیارد تومانی داده شود کفایت نمی‌کند و این در صورتی‌است که سهم بقیه شهرستان‌ها 3 یا 5 میلیارد تومان است.

محمدی اظهار کرد: چهار لیست توسط سازمان صنعت،معدن و تجارت استان برای ما فرستاده شد که هر چهارتای آن مغایر با هم هستند و نمی‌دانم کدام واحد در حوزه شهرستان باید معرفی شوند و تعدادی در لیست هستند که اصلاً در حوزه کاری من نیستند.

وی ادامه داد: بازدیدهایی از واحدهای تولیدی شهرستان انجام می‌شود و آنان خواهان و پیگیر مطالبات خود هستند و در بازدیدهای بعدی باید پاسخی برای آنها داشته باشیم.

 در ادامه این جلسه، واحدهای تولیدی و بانک‌های مربوطه به تبادل نظر پرداختند و نکاتی همچون زمان معرفی به بانک عامل، تکمیل مدارک و نحوه روند کار، ظرفیت ایجاد کار جدید و میزان وام درخواستی مورد بررسی قرار گرفت. عمده مشکلات واحدهای تولید خواهان دریافت تسهیلات 18 درصدی، نداشتن وثیقه و عدم توانایی در پرداخت وام به‌صورت یک‌جا بوده است.

منبع: خبرگزاری فارس