به گزارش مازند اصناف به نقل از عصرساری، علیاصغر یوسفنژاد در جلسه هماندیشی با اصحاب رسانه شهرستان ساری با بیان اینکه این جلسه را با هدف بیان مشکلات این قشر تشکیل دادهایم، اظهار کرد: روند برگزاری جلسات و همکاری با رسانهها در طول دوران نمایندگیام متفاوت شده است.
وی با اشاره به اینکه خبرنگار در دوران کنونی اطلاعات جامع و کاملی درباره موضوعات مختلف دارد، افزود: اگر خبرنگاران تقویت شوند، میزان جرائم در کشور کاهش مییابد.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نیاز به حمایت خبرنگاران در حوزههای اجتماعی، عمومی و مملکتی داریم، اضافه کرد: خبرنگاران با نوشتن درباره مسائل و مشکلات پیرامونی میتوانند مدیران را نسبت به حل مسئله تحریک کنند.
یوسفنژاد با اشاره به بازدید از مجتمع فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، تصریح کرد: با توجه به مکاتباتی که برای تخصیص اعتبار انجام دادیم، زمینه تأمین هزینه تکمیل پروژه فراهم است.
وی با بیان اینکه طرح جامع رسانهها را بر اساس قانون و با همکاری تعدادی از نمایندگان در دستور کار مجلس قرار دادیم، گفت: به عنوان نماینده وظیفه دارم تا از مشاوره تخصصی انجمنها استفاده کنم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: در حال حاضر قانون برنامه ششم در دستور کار مجلس است و با توجه به اینکه در مسائل فرهنگی تخصص ندارم از کارگروه رسانه کمک میخواهم.
یوسف نژاد با اشاره به اینکه باید ببینیم در پیوست برنامه ششم کدام قسمت مربوط به بخش حمایتی خبرنگاران میشود، افزود: خبرنگاران هم باید مطالبهگر و پیگیر باشند.
وی با بیان اینکه شورا و شهرداری ساری اقدامات فرهنگی مناسبی انجام داده است، خاطرنشان کرد: اگر این هزینه در امور ادبی و فرهنگی و حمایت از رسانهها صرف شود، نتیجه بهتری دارد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به همکاری بیشتر نهادهای فرهنگی و دوری از موازیکاری، اظهار کرد: اصحاب رسانه میتوانند در ارزشیابی مدیران حوزههای مختلف مرجع باشند.
عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات چشمهسورت شهرستان ساری، اضافه کرد: در جلسه با استانداری و مدیران، حساسیت موضوع را ایجاد کردیم و در حال پیگیری هستیم.
یوسفنژاد درباره انتخاب منطقه آزاد در استان نیز گفت: به نظر من سه نقطه از مازندران شرایط منطقه آزاد شدن را دارد و اینچه برون از لحاظ ظرفیت، نوع ارتباط با بندر امیرآباد و نوشهر قابل قیاس نیست.
نماینده مردم ساری و میاندورد ادامه داد: منطقه آزاد مازندران با نظر استانداری مشخص میشود که هفته گذشته نظر خود را اعلام کردند.
وی قول پیگیری ایجاد سازمان عمران سواحل را داد و گفت: باتوجه به تحقیقات انجام شده توانستیم کتابچه 60 صفحهای از واحدهای صنعتی فعال و غیرفعال تهیه کنیم.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کمتر از 40 درصد از واحدهای صنعتی شهرستان ساری در حال فعالیت هستند، افزود: تنها 35 درصد از این واحدها در حال انجام کار هستند و 65 درصد غیرفعال هستند.
یوسفنژاد در پایان در پاسخ به سئوال خبرنگار عصرساری پیرامون تأثیر سفرهای هیئت اقتصادی خارجی به مازندران، گفت: سفر هیأت اقتصادی در فضای استان تأثیر مثبت دارد و اگر از هر 20 رابطه اقتصادی پنج قرارداد یا تفاهمنامه هم بسته شود، مفید است.
انتهای پیام/