به گزارش مازند اصناف به نقل از سفیر هزار؛ اسدالله تورنگ در نشست مطبوعاتی با خبرنگاران شهرستان آمل با بیان اینکه آمل بهعنوان یکی از شهرهای شاخص در مازندران از مواهب طبیعی، گردشگری، وضعیت مطلوب صنعتی، تولید و اشتغال برخوردار است، گفت: شهرستان آمل با دارا بودن چهار شهرک صنعتی بزرگ در سطح مازندران سرآمد است و نقش بسزایی در کاهش بیکاری، ایجاد اشتغال، درآمدزایی، تولید و صادرات دارد.
وی در ادامه اظهار کرد: از لحاظ حمل و نقل و ارتباطات بین استانی، آمل با در اختیار داشتن محور مواصلاتی هراز دروازه ورود مردم کشور به شمال و شاهراه شریانی به پایتخت را در اختیار دارد که با چهارخطه شدن این جاده، از ترافیک آن کاسته و بر روانی تردد افزوده میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل با اعلام اینکه آمل در آینده نزدیک با جهش بزرگی روبرو میشود، افزود: باید با استفاده از ظرفیت لازم در شهرکهای صنعتی نیز شاهد رونق کسب و کار، درآمد داخلی و خارجی، اشتغال بیشتر و کاهش بیکاری باشیم.
این مسؤول با تاکید بر اینکه اعضای شورای اسلامی در دوره چهارم به دنبال ایجاد تعامل و همدلی برای ترقی و پیشرفت شهر هستند، بیان کرد: با توجه به اینکه این روزها شاهد شکستن رکود اقتصادی در کشور هستیم امید داریم تا رونق اقتصادی بیشتری را در آمل شاهد باشیم.
تورنگ با اشاره به آخرین وضعیت احداث کارخانه زبالهسوز در این شهرستان، تصریح کرد: دولت ژاپن در این زمینه تلاشهای زیادی میکند و نشستهای متعددی با طرف ژاپنی برگزار شد.
وی با اعلام اینکه شرکت JGC مسئولیت ساخت و بهرهبرداری از کارخانه زبالهسوز در آمل را برعهده دارد، یادآور شد: دولت ژاپن بیش از 50 درصد هزینه احداث کارخانه را در جهت فعالیتهای سازمان بهداشت جهانی و توصیه سازمان ملل برای ایجاد هوای پاک تقبل میکند و در قالب تفاهمنامههای مختلف چگونگی فعالیت این کارخانه تشریح میشود.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به اینکه مکانیابی لازم برای ایجاد کارخانه زبالهسوز در آمل انجام شد، ادامه داد: زمین مورد نظر مشخص شد و تفاهمنامه احداث کارخانه زبالهسوز نیز با کشور ژاپن منعقد شد.
تورنگ در این نشست با اشاره به اجرای طرح ساماندهی متکدیان در آمل به عنوان پایلوت شهرهای مرکزی مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به نشستهای متعدد 6 شهرستان بابل، بابلسر، فریدونکنار، محمودآباد و نور این شهرستان آمادگی لازم برای اجرای طرح را دارد.
وی در پایان با بیان اینکه در اجرای پروژههای عمرانی آمل امسال 14 میلیارد تومان برای خیابان امام رضا(ع) از سوی شورای شهر مصوب شد، تصریح کرد: مشکلات موجود در چند سازمانهای شهرداری به بدهکاری در امور مالیات مربوط است که در سال گذشته با وجود تعیین 24 میلیارد تومان مالیات از سوی شهرداری به سازمان این کار به تعویق افتاد و موجب اختلافی بر امور مالی و تضعیف برخی سازمانهای شهرداری این شهر شد.